Vi har også et godt utvalg av varer til reise, fritid, sikkerhet, elektronikk, hus og hytte, og supplerer stadig sortimentet med spennende nyheter. 

Ta en tur inn i butikken, og se etter de ekstra gode tilbudene vi legger ut hver måned, her det virkelig mulighet for et godt kjøp! Legg gjerne igjen en produktvurdering eller send oss en melding – da kan du hjelpe oss med å gi deg et enda bedre tilbud!

Gå til smartesaker.no

Brodit – Monteringsløsninger for bil

Endelig kan vi igjen tilby våre medlemmer de beste mobilholderne på markedet. Brodit tilbyr skreddersydde holdere til de aller fleste bilmerker og mobiltelefoner. Enkel montering uten behov for å skru eller borre i interiøret, er prinsippet som ligger i bunnen. Løsningen består av en proclip (bilmerke og modell spesifikk) og en holder til mobil og annet tilbehør (merke og modell tilpasset). Det vil si to deler som sammen gir deg et unikt feste til din mobil, DAB-adapter og annet utstyr til bilen.

Vi kan nå tilby våre medlemmer disse produktene i samarbeid med smartesaker.no og Thandel.no. Som NAF medlem får du 20% rabatt på disse produktene som er tilpasset til din bil og mobil.

Les mer og finn løsningen til din bil og mobil.

Kundeservice smartesaker.no

Spørsmål vedrørende vareutvalg eller levering besvares raskt ved å ta kontakt med vår kundeservice på:

Telefon: 21072557 (kl. 09.00-15.00)

E-post: smartesaker@kunde-service.no