FASTE MEDLEMSTILBUD

2 for 1 fra kr 600,–

Briller fra kr 0,– når du kjøper synstest til kr 595,–

Progressive briller fra kr 600,–

2 for 1 fra 600,– (normalpris fra kr 795,–)

  • Få 2 briller, betal for 1
  • Gjelder ved kjøp av innfatning fra kr 795,– (du betaler kun fra kr 600,–) 
  • Standard énstyrkeglass (indeks 1,5) er inkludert i begge par

Du kan velge blant hundrevis av briller i ulike farger, stiler og fasonger. Alt etter hva som passer deg og ditt behov. Du får standard enstyrkeglass i begge brillene uten tillegg i prisen.

To briller er praktisk, du kan f.eks. ha ett par til bilkjøring og ett par til andre aktiviteter, eller kanskje du har behov for et par solbriller?

OBS! VIKTIG! Du må huske å opplyse om ditt NAF-medlemskap når du bestiller dine briller hos Specsavers!
Medlemstilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Komplett brille fra kr 600,–

Med KomplettPris får du alt du trenger fra kun kr 600,–
(veil. pris brille fra kr 795,–). 

Velg blant over 1000 innfatninger!

I tillegg kan du velge én av følgende kombinasjoner inkludert i prisen – velg mellom:

  • Progressive glass
  • Tynne og lette glass
  • Refleksfri overflate og ripebeskyttelse

OBS! VIKTIG! Du må huske å opplyse om ditt NAF-medlemskap når du bestiller dine briller hos Specsavers!
Medlemstilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Briller kr 0,– når du kjøper synstest kr 595,–

Som NAF-medlem får du hele året briller fra kr 0,– ved kjøp av synstest til
kr 595,–.

Brillene er inkl. standard énstyrkeglass og inkluderer digital oppmåling av brille. Ønsker du en dyrere brille enn den som er inkludert, vil du få kr 195,– i rabatt på denne brillen.

KomplettSyn er en omfattende synstest som inkluderer digitalt netthinnefotografi og trykkmåling. I tillegg får du digital oppmåling av brillen ved hjelp av den nyeste teknologien. Ved å gjennomføre en grundig synstest vil Specsavers’ optikere finne ut hvordan det står til med øyehelsen din, og det gjør det mulig å oppdage tilstander som grønn stær, diabetes og høyt blodtrykk på et tidlig stadium.

Ønsker du å benytte deg av dette tilbudet, og få et brillepar med på kjøpet? Bestill en synstest hos din nærmeste Specsavers-butikk.

OBS! VIKTIG! Du må huske å opplyse om ditt NAF-medlemskap når du bestiller dine briller hos Specsavers!
Medlemstilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Finn Specsavers nær deg

Specsavers har 75 butikker rundt om kring i Norge. Her kan du finne en Specsavers-butikk nær deg.

Hvorfor synet er så viktig i trafikken

Synet, som er vår aller viktigste sans, tar inn opptil 80 % av all informasjon. Det er derfor viktig at denne informasjonen er så riktig som mulig slik at du kan ta de rette avgjørelsene til enhver tid. Ser du dårlig, øker reaksjonstiden din og du blir en dårligere sjåfør. Med andre ord henger trafikk og syn tett sammen da nedsatt syn kan føre til svært trafikkfarlige situasjoner.

Specsavers og NAF har inngått en samarbeidsavtale hvor vi sammen ønsker å heve øyehelsen hos norske bilførere. For å sette viktigheten av god øyehelse i fokus, gir Specsavers derfor alle NAF-medlemmer unike tilbud på kvalitetsprodukter.
Husk at det er ditt ansvar, som bilfører, å sikre at du oppfyller minstekravene til syn selv om førerkortet ditt ikke krever at du bruker briller eller linser. Du kan lese mer om syn og bilkjøring her.

Historien om Specsavers

Specsavers ble stiftet i 1984 av ekteparet og optikerene Dame Mary Perkins og Doug Perkins. Forretningsideen ble til på et bordtennisbord på venteværelset på den engelske kanaløya Guernsey, og har siden oppstarten forblitt en familiebedrift. I dag ledes Specsavers fremdeles av gründerne selv og deres sønn, John Perkins.

Specsavers kom til Norge i 2005, og har siden da vokst til over 70 butikker spredt over hele landet fra sør til nord. De norske Specsavers-butikkene eies og drives av optikere i samarbeid med personer med varehandelerfaring.