Kontaktlinser finnes i de fleste styrker og for de fleste øyetyper – du kan bruke linser om du har skjeve hornhinner, og det finnes progressive linser for deg som har behov for det. Så selv om du tidligere har blitt fortalt at du ikke kan bruke linser, er det en god sjanse for at det ikke stemmer lenger.

Kontaktlinser er et supert alternativ i situasjoner der man ikke kan bruke briller. De er perfekte til sport og idrett, ettersom de aldri dugger eller er i veien, og anbefales for deg som har en aktiv livsstil. I tillegg er kontaktlinser en enkel og effektiv måte å variere utseendet på for deg som vanligvis bruker briller.

Hos Specsavers er du alltid garantert eksperthjelp, enestående utvalg og eksepsjonelt mye for pengene.

Specsavers gjør det å velge kontaktlinser så enkelt som overhodet mulig. Derfor tilbyr Specsavers et bredt utvalg av linser fra ledende produsenter, slik at du kan få den nyeste teknologien til lave priser. Optikerene hjelper deg med å velge riktige linser for din livsstil, og gir deg den hjelpen og de rådene du trenger for at din kontaktlinsebruk blir både sunn og behagelig.

For å gjøre kontaktlinsebruk enda enklere, kan du få dem levert direkte hjem eller til en jobbadresse, uten tillegg i prisen. Enklere blir det ikke!

Forskjellige kontaklinser til forskjellige livsstiler!
Velg den som passer deg best.

Endagslinser

  • Nye linser hver dag
  • Ingen rengjøring, ingen linsevæske, ikke noe styr
  • Perfekt for dager du ikke vil bruke briller (f.eks. sport eller sosialt)

Priser fra kr 169,– per måned. Forutsetter tegning av Lensmail®-abonnement.

Månedslinser

  • En enkel og rimelig måte å bruke linser på
  • Lages av behagelige materialer
  • Ta dem ut hver kveld, rengjør og bruk igjen
  • Enkelte linser kan brukes dag og natt

Priser fra kr 49,– per måned. Forutsetter tegning av Lensmail® abonnement