Veihjelp uansett årsak og personlig medlemskap

  • Vi hjelper deg uansett årsak, og du får selvsagt også hjelp på hjemmeadresse, ved utforkjøring, punktering m.m.
  • Medlemskapet er personlig, som betyr at det er du som får hjelp, uansett om du kjører egen bil, leiebil eller sitter på med andre.
  • Har husstanden et kjøretøy får ektefelle eller samboer veihjelp (når vedkommende kjører husstandenes bil) selv om vedkommende ikke er medlem.
  • Har husstanden flere biler må også øvrige sjåfører i familien være medlem for å få veihjelp.

Medlemskap for flere personer kan tegnes for alle familiemedlemmer med samme adresse. Hvert enkelt hustandsmedlem får da et eget medlemskort med tilgang til veihjelp, juridisk hjelp og alle øvrige medlemsfordeler.


Nyhet! Egenandelsforsikring på leiebil inkludert i veihjelpen
Nå er egenandelsforsikring for leiebil i hele Europa er inkludert i veihjelpen og du slippe å betale ekstra for denne toppdekningen når du leier bil. NAF Veihjelp dekker én skade per kontingentår og maksimalt kr 20.000.
Les mer om egenandelsforsikringen

Ingen egenandel på veihjelp

NAF Veihjelp gir deg ubegrenset antall assistanser og det er ingen egenandel for kjøretøy med tillatt totalvekt under 5 tonn. For bobiler med tillatt totalvekt mellom 5,0 – 7,5 tonn er egenandelen kr 500,- fra første assistanse.

Mer om vår omfattende veihjelpsdekning.

Veihjelp for MC

Ønsker du også veihjelp på lett og tung MC kan du legge til et NAF MC medlemskap til en meget gunstig pris. Mer om MC medlemskap.