Hva er NAF Lab?

Vi vil tilby våre brukere av digitale tjenester de beste produktene, og jobber stadig med nye og spennende prosjekter. Men prosjekter og piloter må testes ut, og derfor har vi opprettet NAF Lab. Dermed kan vi gi dere brukere litt innsikt, og dessuten få hjelp til å teste ut.

Ikke nøl med å gi oss tilbakemelding!

 

Helt nye NAF Ruteplanlegger

NAF Ruteplanlegger er svært populær. Nå har vi begynt helt på nytt, og lanserer en ny og forbedret planlegger!

Blant nyhetene er at vi har lagt inn en rekke interessante steder, reisemål og punkter i databasen, og dette vil vi fortløpende fortsette med. Dermed kan du få med deg vår kunnskap om veier og reisemål langs ruten du velger.

Les mer om den nye NAF Ruteplanlegger her!

NAF Veibok – ditt digitale oppslagsverk

NAF Veibok har tatt veien ut fra hanskerommet og inn i din digitale hverdag! Endelig kan du lese veiboka på nettbrettet mens du sitter i sofaen eller passasjersetet. Hver eneste kommune i hele Norge er omtalt, og du får oversikt over de viktigste sverdighetene, veiene og historie.

Som NAF-medlem har du eksklusiv tilgang på hele den digitale veiboka, men alle kan ta en kikk på en demo vi har lagt ut.

Les mer og prøv NAF Veibok!

Bli med å teste en ny app om bil!

NAF er i gang med å utvikle en app som skal gjøre det enklere for deg som bileier å holde bilen din i toppform.

Bli med å teste NAFs nye mobile tjeneste!

Alltid klar

Alltid klar er en tjeneste som skal hjelpe deg med å vedlikeholde bilen din. Ideen er at du mottar SMS-er som forteller deg hva bilen din trenger, lenge før den vet det selv!

Les mer om konseptet her

Motor – nå også i digital utgave

Bladet Motor er Nordens største forbrukermagasin, og nå finnes bladet også for deg som foretrekker papirløs lesning!

Den digitale utgaven blir fra nummer 2 i 2014 en eksklusiv medlemsfordel som du kan ta med deg på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen din. Den digitale utgaven vil også inneholde ekstramateriale som video.

Les mer om Motor i digital utgave!