NAF Ruteplanlegger er en av de mest populære digitale tjenester. Vi har i lang tid hatt ønske om å utvide planleggeren, med mer innhold og bedre funksjonalitet. Nå er det altså her!

Gå til ruteplanleggeren

Fra grunnen av

Vi har startet helt på nytt igjen og har lagt til bedre søkemuligheter, lagt inn over 1 500 interessante punkter (Point of interest, POI) som kan knyttes til rutevalget du gjør og vi har laget forslag til vakre bilturer rundt om i Norges land. Vi jobber kontinuerlig med å legge til enda mer innhold og ny funksjonalitet, så følg med!

NAF kjenner Norge

PÅ hvilken måte er NAF Ruteplanlegger spesiell?
NAF kjenner veiene og reisemålene i Norge, og vi kombinerer vår unike kunnskap og våre forslag til vakre bilturer med valgene du gjør for din reise.

I tillegg forteller vi deg hvilke steder langs veien som gir deg rabatter som NAF-medlem. Skal du for eksempel bruke et par dager på en langtur, er det smart å overnatte på steder som gir deg NAF-rabatt.

Lek deg med reisen!

Vi håper du vil leke deg litt med vår nye ruteplanlegger; kanskje du får inspirasjon til en hotelltur med medlemsrabatt i fjellheimen i høst eller en vakker biltur til fjellet, med muligheter for å besøke alt fra familieaktiviter til kunst og museer på veien dit. God tur!


Har du forslag til forbedringer, bruk linken i NAF Ruteplanlegger og gi oss tilbakemelding!