Ingen av oss har lyst til å kaste bort verdifull fritid i kø på veien eller forsinkelser i kollektivtrafikken. Derfor har vi i NAF satt i gang kampanjen «Kampen om tiden». Vi skal vise at vi sammen kan vinne tiden tilbake.

Sykler du til jobben for å unngå kø? Eller kanskje du pakker matpakken kvelden før for å spare tid? Del ditt beste tips for å spare tid i en hektisk hverdag og delta i konkurransen om å vinne elsykkelen EcoRide Summit til en verdi av 15 000 kroner! Legg ut et bilde og tips på våre Facebook-sider eller på Instagram med ditt beste tips og tagg det med ‪#‎kampenomtiden‬ og ‪#‎NAFnorge‬ for å delta.

Bli med på tidenes trafikkeksperiment!

Sammen med våre alliansepartnere vil vi forsøke å fjerne køen, midt i morgenrushet, på Norges mest trafikkerte veistrekning - E18 inn mot Oslo.

Dette gjør vi for å bevise at det finnes håp for barnefamilier i tidsklemma som mister dyrbar tid i trafikken hver eneste dag. Sammen kan vi ta tiden tilbake!

For at eksperimentet skal bli en suksess trenger vi også DIN hjelp. Det innebærer kanskje at du må bryte noen rutiner, men vi skal gjøre vårt for at det skal bli en så smidig og god opplevelse som mulig.