Overtagelsen skjer ved at Hallingdal Feriepark Eiendom AS kjøper samtlige aksjer i NAF Camping AS, som har langsiktige leieavtaler med Oslo kommune.

- Vi er glad for å ha funnet et solid selskap som er gode til å drive camping. De kan utvikle plassene for fremtiden. Vi overleverer campingplassene i de beste hender, og det er viktig for oss, sier Stig Skjøstad, administrerende direktør i NAF.

- Hallingdal Feriepark er etablert som landets beste campingaktør. Vi har lyttet til våre gjester som sier at de ønsker å bruke mer tid i Oslo. Nå kan vi tilby eksisterende og nye gjester fantastiske overnattingstilbud i hovedstaden, sier styreleder Thorstein Berg i Hallingdal Feriepark.

I løpet av 2016 og 2017, vil Hallingdal Feriepark iverksette oppgradering av campingplassene. Spesielt ved Bogstad Camping vil en del av fasilitetene bli oppgradert for å gi en bedre gjesteopplevelse – hele året.

- Camping er ikke den nye oljen, men det er en konjunkturbestandig næring med jevn vekst. Vårt pilotprosjekt Hallingdal Feriepark åpnet i 2013 og er kåret til den beste ferieparken i Norge. Vi har lyttet til våre gjester og skal nå satse på å gi dem oppgraderte fasiliteter og rammene for gode opplevelser med alt det Oslo har å by på. Det er det som teller, sier Berg.

NAF Camping AS har drevet tre campingplasser i Norge; Bogstad, Ekeberg og Fjordcamp. Salget gjelder kun campingplassene Ekeberg og Bogstad. NAF Camp-kjeden, som er Norges største campingkjede, blir ikke berørt av salget.