IT-konsulenten i Kantega AS ble veldig glad og overrasket da NAF ringte og fortalte at det var han som vant  førstepremien. Aarstein er helårssyklist, og hadde egentlig ingen konkrete planer om å kjøpe ny bil.

– Det kan godt hende at det blir kona som kjører elbilen til og fra jobb, så lar vi dieselbilen stå i garasjen i vinter. Jeg har fulgt godt med på utbredelsen av elbilen i Norge, og har vært nysgjerrig på om det kan passe vårt transportbehov. Derfor skal det bli veldig spennende å prøve dette de neste seks månedene, sier premievinneren.

71 klarte å gjette riktig svar

NAFs valgkampanje ble lansert i begynnelsen av august med en egen nettside: www.hverdagsreisen.no. Her kunne alle registrere sin daglige reise, og se resultatene av alle svarene både nasjonalt og fylkesvis. Aarstein var en av dem som klarte å gjette hva gjennomsnittlig reisetid var for dem som deltok i undersøkelsen.  Svaret ble 1 time og 9 minutter, men dette snittet var altså ikke klart før konkurransen var avsluttet. Derfor var det godt gjort at 71 av 12 000 personer klarte å gjette riktig.

Av de som hadde rett svar ble også andre- og tredjepremie trukket:

  • Andrepremie: El sykkel: Christine Bakken, Svelvik i Vestfold
  • Tredjepremie: Tom Tom: Tor Alf Bjorheim, Time i Rogaland

NAF gratulerer vinnerne med premiene som vi håper vil gi dem stor glede på sine hverdagsreiser!