Stjernene står bokstavelig talt i kø foran NAF World RX of Norway på Lånkebanen på Hell i Nord-Trøndelag 10. til 12. juni.

NRK kommer til å sende live fra finalene, og arrangøren mener interessen for VM er massiv.

– På VIP-tribunen har mange sikret seg plass, og de billettene har vært svært ettertraktete. Mange firmaer har kjøpt billetter og lager en happening for ansatte og kunder, forteller Kjetil Skaufel, daglig leder for NAF World RX of Norway.

God plass til alle
Men det er godt med plass på Lånkebanen, som takler opp mot 40.000 tilskuere. Det er plass til både campingvogner, bobiler, busser og telt for den som ønsker å overnatte, og arrangøren har også sikret seg konsert med DDE lørdag kveld.

– Vi ønsker alle NAF-ere velkommen til fartsfesten, og håper på å runde 20 000 tilskuere i år, sier Skaufel.

Petter Solberg Gleder seg
En av dem som virkelig gleder seg er Petter Solberg. Han håper å kunne vinne på hjemmebane, selvom han erkjenner at kampen mot Mattias Ekström og de andre stjernene blir hard.

– Drømmen er å kunne vinne på hjemmebane på Lånke. Det var nesten i fjor. Vi jobber beinhardt for å gjøre siste finpuss med bilen. Tirsdag testet vi til halv tre på natta for å finne en best mulig dekk-strategi, og i dag setter vi inn en ny og litt bedre motor, sier Solberg til Motor.no.

Fortsatt billetter igjen!
Hvis du vil hive deg rundt i siste liten, er det fortsatt gode muligheter for billetter. Ta en kikk på hjemmesidene til NAF World RX of Norway og planlegg en skikkelig motorhappening for deg og dine!