NAF er arrangør av finalen som holdes i Norges Varemesse på Lillestrøm.

Over hele landet deltar årlig 30 000 skoleelever i NAFs sykkelkonkurranse for elever i grunnskolen. En konkurranse som går ut på å vise praktiske sykkelferdigheter og kunnskap om trafikkregler.

Gir tryggere skolevei
I sykkelkonkurransen får barna kunnskap og forståelse for trafikken og blir dermed tryggere trafikanter. Dette er et av NAFs bidrag til en tryggere skolevei.

NAF har eget landslag
Tidligere i år gikk elleve- og tolvåringene Mathias Dam fra Bjørnemyr skole i Follo, Syver Libæk fra Haneborg skole på Romerike, Hanne Fugelsøy fra Mo skole på Nordmøre og Frida Hansen fra Nordstrand skole i Oslo videre fra landsfinalen hvor nærmere 90 delfinalister sto på startstreken. Nå er de NAFs landslag og skal kjempe mot jevnaldrende i europafinalen.

NAFs landslag i sykkel 2014: Fv. Hanne Fugelsøy fra Mo skole på Nordmøre og Frida Hansen fra Nordstrand skole i Oslo, Mathias Dam fra Bjørnemyr skole i Follo og Syver Libæk fra Haneborg skole på nedre Romerike.

Første europafinale i Norge
NAF, som tidligere i år rundet 90 år, er i år arrangør av den europeiske sykkelfinalen i Norges Varemesse på Lillestrøm 6. september. Det blir et stort arrangement, med 21 deltakerland og fire ganger så mange deltakere. NAF ønsker våre unge og dyktige sykkelfinalister lykke til.