Lørdag 24. mai blir det feiring av NAFs fødselsdag i regi av lokalavdelingene landet rundt. Markeringen vil variere litt fra avdeling til avdeling, men du som medlem vil møte frivillige ildsjeler. Det blir noen tilbakeblikk på 90 års virke som medlemmenes hjelper og forkjemper, og temaet i år er trygg, effektiv og miljøvennlig samferdsel.  Finn din lokalavdeling og feir NAF-dagen sammen med oss.

Litt historie først
Biltallet øker voldsomt fra tre stk. ved århundreskiftet til 20 000 i 1924 (herav 10 000 personbiler). Tre herrer i Kristiania synes KNA fortjener konkurranse, og inviterer til dannelsen av et nytt forbund av automobilister. Et forberedende møte samler 70 personer den 30. april 1924 i Sjøfartsbygningen i Kristiania. Konstituerende generalforsamling finner sted på Hotell Bristol den 21. mai 1924 med 50 forhåndstegnede medlemmer. Kontingenten fastsettes til 30 kroner, men senkes til 25 i 1927 og til 20 i 1928. 
Utdraget er hentet fra NAFs historiske kavalkade.

Festmarkering på NAFs landsmøte
I forkant av NAFs 90årsdag, ble dagen markert under NAFs Landsmøte på Holmenkollen. NAFs jubileum ble feiret med en framføring av NAF marsjen av Kampen Janitsjarorkester fredag morgen, og lørdag kveld ble 90 årsdagen markert med en festmiddag hvor mange av delegatene stilte i bunad.

Naffen og NAFs veitjeneste overrasker medlem
Naffen har, sammen med vår kvinnelige veipatruljesjåfør Martina Jønsberg, hjulpet et heldig medlem med biltrøbbel på Torshov. Medlemmet ble overrasket med blomster, gavekort på drivstoff verdt 2000 kroner og ett års gratis medlemskap. Se hva som skjer når vi overrasker medlemmet.

Samferdselsministeren feiret med NAF
På NAFs bursdag har også kommunikasjonssjef i NAF, Inger Elisabeth Sagedal, sammen med samferdselsminister, Ketil Solvik-Olsen, feiret NAFs 90års dag i NRK Nitimen. Samferdselsministeren forteller til Nitimen at han er NAF-medlem og at han har Veiboka fast i bilen sin.