Gunn-Marit Lyngroth Sævik (12) fra Berge skole i Lyngdal, Eric Bieszczad-Roley (11) fra Grefsen skole i Oslo, Øyvind Jakola (12) fra Vestre Jakobselv skole i Finnmark og Mia Helene Tomren (12) fra Råholt skole på Romerike, syklet seg videre fra NAFs landsfinale tidligere i år. Nå er de NAF-laget i den europeiske finalen som i år arrangeres i Bar i Montenegro.

I Montenegro skal våre unge og dyktige sykkelfinalister konkurrere i ferdighetssykling mot jevnaldrende fra 19 land. Det er 28. gang European Traffic Education Contest arrangeres. Neste år er det NAF som inviterer til finale på Lillestrøm.

Årlig sykkelkonkurranse

Hvert år arrangerer NAF konkurransen i ferdighetssykling for elever fra 5. til 7. klasse. Sykkelkonkurransen skal gi barn og unge kunnskap, forståelse og ferdigheter slik at de kan ferdes sikkert i trafikken.

Deltagerne skal vise både praktiske sykkelferdigheter og kunnskap i trafikkregler. Skoleelevene må gjennom lokale og distriktsvise sykkelkonkurranser før de kan gå videre til en landsfinale.

I år deltok 25 000 skoleelever i sykkelkonkurransen. 83 finalister konkurrerte da den 11. landsfinalen gikk av stabelen 15. juni.