I flere år har NAF MC Oslo blitt invitert på aktivitetsdag to ganger i året til barneavdelingene på Rikshospitalet for å gi en positiv opplevelse til barna som må tilbringe tiden sin på sykehus. I går spredte motorsyklistene nok en gang store gledesmil blant små barneansikt som ellers møter utfordringer tøffere enn de fleste av oss kan forestille seg.

Glede og samfunnsansvar

Latteren og den barnlige gleden satt løst da de små fikk sitte på de brummende og tøffe motorsyklene på tur rundt Rikshospitalet.

– Vi i NAF MC ønsker å spre glede og å vise samfunnsansvar på dette arrangementet, forteller Kjell Jarslett i NAF.

Kjør trygt og spar penger som NAF-medlem

Få hjelp av NAFs team av bilbergere, advokater og bileksperter du også!

Få mer informasjon

Kjempetakknemlig

En av de små tøffingene, var lille Maja som uredd lot seg løfte ut av rullestolen og opp i en av motorsyklene for en tur rundt i lokalområdet – med politieskorte!

Det var moro for både datter og mor!

– Det er bare helt fantastisk for oss å få lov til å være på Rikshospitalet og få prøve motorsykkel! Da datteren min hørte at det var motorsykler her, så sa hun "meg prøve!", jubler en henrykt Marit, som er mor til den lille tøffingen.

Hun legger ikke skjul på at dette var en flott dag for dem begge.

– Jeg er kjempestolt av Maja, og kjempetakknemlig for at hun får sjansen til å prøve. Det synes jeg er kjempegøy. Så tusen takk!

403A5240.jpg

Moro for store og små!

Høstens vakreste eventyr

– Dette gjør vi primært fordi det dessverre er barn som tilbringer mye tid på sykehuset. Da synes vi det er viktig at de får noe annet å tenke på, smiler Leif Holmen i NAF MC Oslo, som er en av primus motorene for arrangementet.

Han kaller denne dagen, som for ham er et av årets store høydepunkt hvert år, for høstens vakreste eventyr! Leif er en av mange som synes det er fint å kunne gi litt ekstra til de små.

For det var åpenbart mange skjeggete og skinnkledde barskinger som syntes det ga ekstra mening å legge ut på to hjul i svingene denne høstdagen.

– Spesielt å kunne bidra

De ellers så beinharde tøffingene ble nemlig myke om hjertet da de så de brede smilene til barna som ikke har det så bra til daglig.

– Jeg synes dette er et veldig fint arrangement. Det er artig å kunne glede unga som kommer. Det er veldig spesielt, synes jeg. Det er artig å kunne være med og bidra, forteller et av medlemmene fra Kongsvinger-klubben Laidback MC. Han var med på arrangementet for første gang – og er skråsikker på at det ikke blir hans siste!

Les også: Meld deg inn i NAF MC her