NAF skal i år delta med flere fartsfylte aktiviteter både ute og inne.

Vi fyller to haller – en "pitstop-hall" hvor du kan se bilene som skal kjøres på motorshowet i bakgården stå utstilt, og lurer du på hvordan det virkelig er å ha promille, kan du få prøve NAFs promillebriller der også. Den andre hallen "NAF-hallen", som er hele 1800 kvadratmeter, fylles med fartsfylte aktiviteter for barn, unge og voksne i alle aldre.  Halve hallen er omgjort til en gokartbane, og her har alle over 5 år lov til å prøve seg med skikkelige gokarter i full fart. (Minimum 110 cm)

For de aller minste barna lages det en liten bane med små elektriske biler, og i tillegg kommer Barnas NAF sin maskot Naffen – en spretten og leken løve som de fleste barn blir glad i.

NAF Motorsport står for det årlige rallyshowet 
Ute, på baksiden av Norges Varemesse blir det for tredje år på rad rigget opp med enda flere tribuner og en utfordrende, stor rallybane. Her kan du se godt kjente og nykommende bilsportstjerner i fri utfoldelse, både innen drifting, sprintrally, dragrace, shortcar og street legal. Det hele toppes med et fantastisk Petter Solberg-show på lørdagen!

HUSK: Tar du med deg NAF medlemsbevis får du/ditt barn kjøre et gratis heat på den store gokartbanen. 

Vi gleder oss til en fartsfylt helg!