NAF team 1, med Mads Østberg og Veronica Engan, tok første plass, mens NAF team 2, med Marius Aasen og  Marlene Engan, endte på tredje.  

I tillegg til disse to lagene var styreleder Fredrick Andersen i NAF Oslo og Omegn med sammen med Trude Mostue i en hydrogenbil. Team Mostue og NAF endte imidlertid ikke øverst på resultatlistene. 

Fra Östersund til Trondheim
Rallyet som gikk langs Green Highway fra Östersund til Trondheim, kunne aldri vært gjennomført uten den store innsatsen fra flinke tillitsvalgte i NAF Oslo og Omegn. De har lagt ned 1500 dugnadstimer på den utfordrende jobben det er å arrangere et rally over landegrensene, i henhold til FIAs internasjonale rallyregler. Ikke bare bare når man har med et utradisjonelt rally å gjøre, hvor alt fra kjendiser uten rallyerfaring (f. eks Tone Damli, Timbuktu og Aksel Lund Svindal) til skikkelige rallyproffer stiller i samme løp. 

Stort publikumsarrangement
Lørdag ble det arrangert et stort publikumsarrangement på Trondheim torg der NAF Sør-Trøndelag stod for regien med god hjelp fra NAF Hallingdal. I tillegg var NAF forsikring til stede for medlemmene. Det var et populært tilbud for barna og kjøre små mini-elbiler, mens foreldrene fikk prøvekjøre ordentlige el- og hydrogenbiler.