NAF har hatt veiviser på nett i mange år, men nå har den fått en ny dimensjon. Vi har startet fra grunnen av og integrert veibeskrivelsene fra Google inn i ruteplanleggeren med informasjon fra NAF Veibok. Du kan selv lage en rute fra A til B og få opp nyttig informasjon om steder langs veien fra Veiboka. Alle steder hvor NAF-medlemmer har rabatter eller andre fordeler er også avmerket.

Planlegger reisen din
Ruteplanleggeren er først og fremst et verktøy for å planlegge en reiserute i Norge, men du kan også bruke den hvor enn du er i verden. Du som bilist får opp informasjon om den raskeste ruten - med bompenger eller utenom bommene. Du kan regne ut drivstofforbruk på ruten du har satt opp, se attraksjoner og medlemsfordeler langs veien, som for eksempel overnattingssteder, og søke i informasjon som våre eksperter på bilferie har skrevet. Planleggeren er også tilpasset mobiltelefon og nettbrett.

Norges vakreste bilturer
Planleggeren inneholder også ferdige turforslag. Det kan for eksempel være en beskrivelse av Atlanterhavsvegen, med forslag til hva du kan se og gjøre langs den strekningen. Du velger hvilken tur du vil ta, og kan også redigere forslaget. I planleggeren får du opp kart, bilder og beskrivelser av ruten. I ruteplanleggeren finner du hele 23 forslag til vakre bilturer.

Veien videre for ruteplanleggeren
Den nye ruteplanleggeren er her, men vi stopper ikke der. Vi har planer om å videreutvikle ruteplanleggeren kontinuerlig framover. For eksempel vil du i fremtiden finne ladestasjoner for elbiler, fergeinformasjon og bomstasjoner langs ruten.

Gi oss tilbakemelding
Vi ønsker involvering fra brukerne, og vil legge til rette for at du som bilist kan legge inn dine egne forslag til severdigheter og aktiviteter. Fortsatt ikke klikket deg inn på ruteplanleggeren? Finn veien med NAF Ruteplanlegger.