– Våre medlemmer kommer til å oppleve en styrket veihjelpstjeneste i et krevende marked, sier Stig Skjøstad, administrerende direktør i NAF.

NAFs over 500 000 medlemmer og de 150 hjelpestasjonene som NAF har avtale med rundt om i landet, vil oppleve et sterkt selskap rustet for fremtiden. NAF vil på samme måte som før tilby veihjelp til våre medlemmer, enten medlemmet er sjåfør, passasjer eller har leiebil i Norge eller utlandet.

- For oss har det vært avgjørende at veihjelpen fortsatt er personlig. Veihjelpen er en viktig medlemsfordel i NAF. Nå skal vi sammen bli Norges største veihjelpsaktør, slår Skjøstad fast.

SOS International er et nordisk assistanseselskap. De har i dag virksomhet innen veihjelp i Danmark, Sverige og Finland. Med etableringen i Norge er ambisjonen å vokse til en million veihjelpsoppdrag i Norden. SOS International sin solide bakgrunn i bedriftsmarkedet og NAFs posisjon i det norske markedet, vil gi et unikt og sterkt selskap.

- Vi har fått en offensiv samarbeidspartner som sikrer at vi fortsatt kan gi god og trygg veihjelp. Medlemmene våre vil fortsatt se NAF langs norske veier også i fremtiden, sier Stig Skjøstad.