Duften av nytrukket kaffe blander seg med lukten og lyden av et flunkende ferskt og nybygget NAF Senter og verksted. Tidvis avbrutt av lyden av F-16-jagerfly som lander et steinkast unna innkjøringen til Nordlands største NAF Senter og verksted.

– Velkommen til det nye NAF Senter i Bodø! Det er splitter nytt, og vi har satsa veldig mye for både å tilfredsstille og lage noe bra for kundene og medlemmene våre, forteller en stolt Willy.

Bedre blir det ikke!

Bodøværingen forteller at han har sørget for å kunne tilby besøkende de lekreste og mest moderne lokalene, og bransjens flittigste og flinkeste mekanikere og medarbeidere.

– Ja, vi har de beste folka i bransjen, og gleder oss til å presentere dette for alle som måtte komme innom, smiler senterlederen.

I tillegg til tjenestene ved NAF Sentre flest – som salgs- og kjøpstester, EU-kontroller og NAF Garantiutløpstest – tilbyr de nå altså verkstedtjenester.

Dag under bilen.JPG

STÅR PÅ: Det tok ikke lang tid fra NAF Senter Bodø åpnet forrige onsdag, før de flittige mekanikerne var i gang under løftebukkene.

Stolt NAF-ansatt i 41 år

Hanssen har stolt båret den svarte løven på gul bakgrunn som ansatt i NAF i hele 41 år. Dermed er han blitt et kjent og kjært fjes for mangt et NAF-medlem gjennom flere tiår, og er på fornavn med flere av de som kommer innom på åpningsdagen.

Flere gratulerer ham med den store dagen i nytt hus. Og Willy viser villig fram de flotte lokalene til dem som kommer innom.

– Som dere kan se, har vi det siste skrik innen verktøy. Vi har ikke tatt med oss noe fra det gamle senteret, og satser på alt fra scratch. Alt er flunka nytt, smiler Willy.

Hallen ovenfra.JPG

SKINNENDE RENT: Slik så det ut da de første bilene var rullet inn for EU-kontroller og salgstester.

– Velkommen skal dere være!

Nå gleder han seg til å ta imot gamle og nye kunder og medlemmer i de flotte, nye lokalene.

– Ja, nå ønsker vi dere alle hjertelig velkommen til oss! Vi skal gjøre alt vi kan for å gjøre opplevelsen best for dere, gi et godt vedlikehold av bilen, og en god service!

Din sak er vår sak!

Vi kjemper for at du skal kunne reise enklere, rimeligere og tryggere.

Få mer informasjon