Internasjonalt campingkort til årets utelandsferie

De fleste utenlandske campingplasser i Europa krever at gjestene har et campingkort når de skal sjekke inn. Hos NAF kan du kjøpe Camping Card International (CCI). Kortet gir rabatt på over 3000 campingplasser I Europa, og har også en tredjemannsforsikring inkludert i kortet.

Kortet koster kr 100,– inkl porto.

Det internasjonale campingkortet (CCI) er et identitetskort i plast som gir deg tilgang til campingplasser i hele verden. Kortet gjelder ikke på SCR-tilknyttede campingplasser i Sverige, i USA og Canada.

Kortet er gyldig i ett år fra utstedelsesdatoen.

Kortet gir deg:

  • Tredjeparts forsikringsdekning
  • Tjener som identitetskort
  • Rabatt på mange campingplasser i Europa

Du kan lese mer vedrørende dekninger og lignende på produktarket (engelsk).

Slik kjøper du CCI

Du kan bestille og betale CCI ved å klikke her.

Kortet koster kr 100,00 inklusiv porto.

Kortet sendes som B-post, og vil i ytterste konsekvens ha en forsendelsestid på 1- 1 1/2 uke.

Veihjelp på bobil opptil 7,5 tonn.

Vi gir deg veihjelp uansett årsak, også når du leier bil. Som NAF-medlem får du også rabatter på overnatting, leiebil og opplevelser.

Bobil ferie

Bli medlem i dag

Som CCI kort innehaver er du forpliktet til følgende

  • CCI-kortet må ha gyldig dato
  • CCI-kortet må signeres
  • Du må ha gyldig NAF-medlemskap
  • Du må overholde campingreglementet

Skal du campe utenlands, anbefaler vi at du skaffer deg et CCI-kort. De fleste campingplasser krever at man har dette kortet; det gjelder da både som legitimasjon og i tillegg har en ansvarsforsikring i seg.

Skulle du være uheldig å forårsake en skade i forbindelse med campingen (som ikke dekkes av motorvognforsikringen din) vil CCI-forsikringen dekke dette.

Fordeler med å ha kortet

Kortet er akseptert som legitimasjon på de fleste campingplasser. Ved ankomst overleverer du ditt CCI kort og således slipper du å gi fra deg ditt ordinære pass. CCI-kortet gir deg rabatt på enkelte campingplasser. Rabatter gjelder ikke for sesong- eller helårsavtaler. Det er ikke mulig å få rabatt tilbakebetalt på etterskudd. Som regel kan ikke rabatter gis i kombinasjon med andre rabatter.

NB! Rabattbeløpet får du kun trukket fra på campingplassen.