VINN ett års gratis bilvask hos Circle K! Last ned Bilen min-appen, registrer deg og bilen din, så er du med i trekningen!

Vi trekker 2 heldige vinnere 1. desember 2017!

Vinn bilvask i ett helt år

Last ned «NAF Bilen min» her: 

 Google play logo    App Store logo 

Veien til enklere bilhold starter her!

Appen gir deg råd om hvordan du tar best mulig vare på bilen gjennom hele året. Den varsler om kommende EU-kontroller, og gir deg nyttige tips til hvordan du enkelt vedlikeholder bilen din selv.

  • Enkle sjekklister - fra EU-kontroll til bilvask 
  • Alt du trenger å vite om bilen din
  • Beskrivende videor og artikler som guider deg til enklere bilhold
  • Tidslinje som viser alle kommende og utførte aktiviteter. 

Bilen min appI tillegg til å fungere som et digitalt medlemskort hos NAF, gir appen deg tilgang på unike tilbud og rabatter hos oss og flere av våre samarbeidspartnere. Bare fyll inn registreringsnummeret, og «Bilen min» hjelper deg med resten. På den måten holder verdien seg, og bilen holder seg lenger på veiene. 

Det er planlagt ca. 26 aktiviteter i løpet av et år. Som bruker av appen vil du varsles når det er tid for å utføre de enkelte aktivitetene. I tillegg til å fortelle når du bør utføre vedlikehold, og hvorfor det er lurt å gjennomføre aktivitetene, viser NAF deg hvordan du selv kan utføre aktivitetene gjennom forklarende artikler og videoer.

Med «Bilen min» på telefonen har du NAF-ekspertene rett i lomma og kan enklere vedlikeholde bilen din slik at verdien holder seg.