Se hvordan du får bedre sikt i høstmørket ved bruk av epler

Del ditt beste tips med “Bilen min” appen og vinn gavekort på drivstoff!

Bruker du Zalo på dekkene, kattesand i en sokk under passasjersetet på vinteren eller har du et survivalkit i bagasjerommet?
Del ditt beste, morsomste, smarteste eller billigste bilholdstips her på Facebook eller send det på epost til bilenmin@naf.no innen 30.10.2016.

De fem beste tipsene deler vi med alle de andre 60.000 brukerne av appen og blir premiert med drivstoffgavekort på 1000 kr.

Veien til enklere bilhold starter her!

Bilen min appen gir deg råd om hvordan du tar best mulig vare på bilen gjennom hele året. Den varsler om kommende EU-kontroller, og gir deg nyttige tips til hvordan du enkelt vedlikeholder bilen din selv.

Last ned «NAF Bilen min» her: 

      

  Om  «NAF Bilen min»-appen

  • Enkle sjekklister - fra EU-kontroll til bilvask 
  • Alt du trenger å vite om bilen din
  • Beskrivende videor og artikler som guider deg til enklere bilhold
  • Tidslinje som viser alle kommende og utførte aktiviteter. 

I tillegg til å fungere som et digitalt medlemskort hos NAF, gir appen deg tilgang på unike tilbud og rabatter hos oss og flere av våre samarbeidspartnere. Bare fyll inn registreringsnummeret, og «Bilen min» hjelper deg med resten. På den måten holder verdien seg, og bilen holder seg lenger på veiene. 

Det er planlagt ca. 26 aktiviteter i løpet av et år. Som bruker av appen vil du varsles når det er tid for å utføre de enkelte aktivitetene. I tillegg til å fortelle når du bør utføre vedlikehold, og hvorfor det er lurt å gjennomføre aktivitetene, viser NAF deg hvordan du selv kan utføre aktivitetene gjennom forklarende artikler og videoer.

Med «Bilen min» på telefonen har du NAF-ekspertene rett i lomma og kan enklere vedlikeholde bilen din slik at verdien holder seg.