I samarbeid med Ekstralys.no tilbyr vi nå ekstra fjernlys til bilen din. 1. oktober i fjor ble det nemlig gjort noen endringer i regelverket for ettermontering av ekstra fjernlys. Har du en bil med dårlige lys, kan ekstra fjernlys bidra til å gi deg bedre sikt.

Så mange lykter du vil

Nå har du lov til å montere så mange ekstra fjernlys du vil på bilen din, men monteringen skal være symmetrisk. Det er heller ingen begrensning til maksimal tillatt lysstyrke. Dette gjelder for alle biler, både lette og tunge.

Vi gir deg medlemsrabatt

Vi selger Ekstralys sine lys ved flere av våre NAF-sentre og du kan til og med få de montert helt riktig av oss. Er du medlem, får du også 10 prosent rabatt på alle lysene til Ekstralys.

Sammen med Ekstralys tilbyr vi alt fra diskré monteringsløsninger, klassiske runde store lykter, til ledbarer i flere størrelser. Alle fjernlysene er merket med «E» eller «e», og er godkjent for bruki Norge. Lysene har også høy lysstyrke og du finner lys i mange forskjellige prisklasser.

Nyere biler kan også ha behov for høyere lysstyrke

Har du en nyere bil, og føler at du fortsatt trenger litt bedre lys – kan montering av ekstralys fort bli litt teknisk utfordrende. Mange nyere biler har nemlig litt avansert elektronikk hvor blant annet lyssystemet til bilen er tilkoblet.

Ved våre sentere finner vi de beste lysene for din bil, og hjelper deg å finne riktig monteringsløsning. Kom innom ditt nærmeste NAF Senter for et tilbud.

Her har du noen eksempler på ekstra fjernlys:

Rigid SR10

SR10-lampen fra Rigid er en av våre bestselgere. Denne lykten er for de som ønsker en skjult montering inne i grillen.

Lumen Cyclops7

Med Cyclops7 får du både det runde, klassiske utseende, og en lysstyrke som virkelig gjør mørkekjøringen til en fryd.

Rigid E10 Kombo

Denne lampen er et alternativ om du ønsker et fjernlys av høy kvalitet. Lykten har også mulighet for gult lys.