Veihjelp uansett årsak

Som NAF medlem er du trygg på å få hjelp, f.eks. ved driftsstans på grunn av motorhavari, flatt batteri, tomt for drivstoff eller brukket / innelåst nøkkel. NAF hjelper deg uansett årsak, og du får selvsagt også hjelp på hjemmeadresse, ved utforkjøring, punktering, tyveri m.m.
Husk også at dersom husstanden disponerer kun ett kjøretøy gjelder veihjelpen også for ektefelle / samboer (når husstandens bil benyttes).

Få veihjelp du også - bli medlem!

Rask veihjelp – i hele Europa

Er uhellet ute får du raskt hjelp fra vårt store nettverk av bilbergere.
NAF samarbeider med de ledende bilbergeraktører i hele Europa, slik at du som medlem får best mulig hjelp.

Fra utlandet kontakter du NAF på tlf +47 926 08 505. Du kan også benytte «ring NAF» fra appene våre.

Leiebil for å fullføre ferien

Er du utenfor Norden og bilen ikke kan repareres innen rimelig tid får du leiebil for å fullføre ferien.

Veihjelp til campingvogn og bobil

Er du på reise og trenger f.eks. hjelp til å komme deg til verksted hjelper vi deg selvsagt også med bobil, campingvogn og tilhenger.  Merk at NAF Veihjelp gjelder for kjøretøy med tillatt totalvekt under 5 tonn.

Reparasjon på stedet – kjør videre i eget kjøretøy

Våre bilbergere klarer å reparere bilen på stedet i 2 av 3 tilfeller, slik at du raskt kan fortsette reisen i eget kjøretøy.

Hjelp til å komme deg videre

Dersom kjøretøyet må på verksted eller etterlates på grunn av sykdom, får du og alle dine passasjerer hjelp til å komme hjem eller til bestemmelsesstedet. Har du med deg tilhenger / campingvogn på reisen hjelper vi deg med dette også, uansett om henger er tilkoblet kjøretøy på skadeøyeblikket eller ikke.

Transport til nærmeste verksted

Dersom kjøretøyet ikke kan repareres på stedet, frakter NAF kjøretøyet til nærmeste verksted som er kompetent til å utføre nødvendige reparasjoner. Utenfor Norden kan vi hjelpe til med forsendelse av deler som ikke finnes lokalt.

Syketransport på ferie

Dersom du eller passasjerer blir rammet av plutselig sykdom og ikke får kjørt bilen hjem, hjelper vi både mennesker og bil hjem til Norge.

Transport av reservedeler

Utenfor Norden dekker vi forsendelse av reservedeler som ikke kan skaffes lokalt

Veihjelp til MC

Du får veihjelp til lett og tung motorsykkel når du også har gyldig medlemskap i NAF MC.

Ingen egenandel på veihjelp

NAF Veihjelp har ingen egenandel på de 2 første assistansene i kontingentåret. Fra og med 3. assistanse beregnes en egenandel på kun kr 450,–.

Få veihjelp du også - bli medlem!