Nyhet! Egenandelsforsikring på leiebil inkludert i veihjelpen
Nå er egenandelsforsikring for leiebil i hele Europa er inkludert i veihjelpen og du slippe å betale ekstra for denne toppdekningen når du leier bil.
NAF Veihjelp dekker én skade per kontingentår og maksimalt kr 20.000.

Veihjelp uansett årsak

Som NAF medlem er du trygg på å få hjelp, f.eks. ved driftsstans på grunn av motorhavari, flatt batteri, tomt for drivstoff eller brukket / innelåst nøkkel. NAF hjelper deg uansett årsak, og du får selvsagt også hjelp på hjemmeadresse, ved utforkjøring, punktering, tyveri m.m.
Husk også at dersom husstanden disponerer kun ett kjøretøy gjelder veihjelpen også for ektefelle / samboer (når husstandens bil benyttes).

Få veihjelp du også - bli medlem!

Rask veihjelp – i hele Europa

Er uhellet ute får du raskt hjelp fra vårt store nettverk av bilbergere.
NAF samarbeider med de ledende bilbergeraktører i hele Europa, slik at du som medlem får best mulig hjelp.

Fra utlandet kontakter du NAF på tlf +47 23213100. Du kan også benytte «ring NAF» fra appene våre.

Ubegrenset antall bilberginger

For kjøretøy under 5 tonn er det ubegrenset antall veihjelp og du slipper betale egenandel.  For bobil med tillatt totalvekt mellom 5 og 7,5 tonn er det kr 500 i egenandel fra første assistanse.

Leiebil for å fullføre ferien

Er du utenfor Norden og bilen ikke kan repareres innen rimelig tid får du leiebil i inntil 30 dager for å fullføre ferien.

Veihjelp til campingvogn og bobil

Er du på reise og trenger f.eks. hjelp til å komme deg til verksted hjelper vi deg selvsagt også med bobil, campingvogn og tilhenger. Merk at NAF Veihjelp også dekker bobiler med tillatt totalvekt fra 5,0 til 7,5 tonn og at det er en egenandel på kr 500,- fra første assistanse.

Reparasjon på stedet – kjør videre i eget kjøretøy

Våre bilbergere klarer å reparere bilen på stedet i 2 av 3 tilfeller, slik at du raskt kan fortsette reisen i eget kjøretøy.

Hjelp til å komme deg videre

Dersom kjøretøyet må på verksted eller etterlates på grunn av sykdom, får du og alle dine passasjerer hjelp til å komme hjem eller til bestemmelsesstedet. Har du med deg tilhenger / campingvogn på reisen hjelper vi deg med dette også, uansett om henger er tilkoblet kjøretøy på skadeøyeblikket eller ikke.

Transport til nærmeste verksted

Dersom kjøretøyet ikke kan repareres på stedet, frakter NAF kjøretøyet til nærmeste verksted som er kompetent til å utføre nødvendige reparasjoner. Utenfor Norden kan vi hjelpe til med forsendelse av deler som ikke finnes lokalt.

Syketransport på ferie

Dersom du eller passasjerer blir rammet av plutselig sykdom og ikke får kjørt bilen hjem, hjelper vi både mennesker og bil hjem til Norge.

Transport av reservedeler

Utenfor Norden dekker vi forsendelse av reservedeler som ikke kan skaffes lokalt

Veihjelp til MC

Du får veihjelp til lett og tung motorsykkel når du også har gyldig medlemskap i NAF MC.

Egenandel

NAF Veihjelp har ingen egenandel for kjøretøy med tillatt totalvekt under 5 tonn. Merk at ved gjentakelsestilfeller man burde ha utbedret tilkommer det egenandel på kr 500,-. For bobil med tillatt totalvekt mellom 5,0 – 7,5 tonn er egenandelen kr 500,- fra første assistanse.

Egenandelsforsikring på leiebil

NAF Veihjelp inkluderer egenandelsforsikring for leiebil (super CDW). Forsikringen dekker egenandel ved skade opp til 20.000 kr og gjelder ferie og fritidsreiser i hele Europa. Les mer her.

Nøkkelforsikring

NAF Veihjelp forsikrer automatisk bilnøklene dine mot tyveri og skade. Se egne vilkår

Få veihjelp du også - bli medlem!