• Ekstra fordeler i tillegg til medlemsfordeler  
  • 50 øre rabatt på drivstoff på Circle K, BEST-stasjoner og 1-2-3 Automatanlegg i Norge.
  • Gratis reise- og avbestillingsforsikring
  • Kontaktløs betaling*
  • God oversikt over forbruk på «min NAF Xtra side» og app
  • Inntil 45 dager rentefri betalingsutsettelse
  • Kr 0,- i etablering

* se etter symbolet 

Du kan lese om alle ekstra fordeler du får med ditt NAF Xtra under Fordeler her.

NAF Xtra kan brukes «over alt»

NAF Xtra er et kontaktløst MasterCard som du kan bruke på over 20 millioner brukersteder over hele verden. Årsgebyret er kr 0,–, varekjøp er gratis, og du får inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. For full prisliste se menyen til høyre.

Gratis reise og avbestillingsforsikring

Dersom du betaler minst 50 % av reisen med kortet får du automatisk gratis reise- og avbestillingsforsikring. Fullstendige vilkår er i menyen til høyre.

Ordinære NAF medlemsrabatter

Siden NAF Xtra også er gyldig som medlemskort (forutsatt at medlems-kontingenten er betalt) får du tilgang til de ordinære medlemsrabattene du har som NAF-medlem. Disse rabattene gis der og da og du må huske å vise kortet for å få rabattene.

Drivstoffrabatt hos Circle K

Som NAF Xtra-kunde får du 50 øre i rabatt per liter drivstoff på alle Circle K, Beststasjoner og 1-2-3 automatanlegg i Norge (ikke Statoils Trucknettverk). 30 øre er NAFs ordinære medlemsrabatt, mens NAF Xtra kredittkort gir deg ytterligere 20 øre når du bruker kortet til betaling i kasse eller ved pumpen. Hele rabatten trekkes fra direkte ved betaling.

Nyhet! Kontaktløs betaling med NAF Xtra – raskt – enkelt – sikkert!

Hold ganske enkelt kortet ditt opp mot leseren på betalingsterminalen og betalingen gjennomføres på et halvt sekund. Du slipper å taste PIN-kode så lenge kjøpet er på kr 200,- eller mindre. Ved kjøp over kr 200 må du taste PIN-kode.

Kortet har innebygde begrensninger i tilfelle du skulle miste det. For å ivareta sikkerheten vil du bli spurt om å taste PIN-koden i enkelte tilfeller. Du risikerer ikke at kortet blir trukket bare ved å gå forbi en terminal.

Det er stadig flere butikker og kjeder i Norge og i utlandet som aksepterer kontaktløs betaling. Se etter symbolet for kontaktløs betaling når du er ute og handler!

NAF Xtra leveres av Eika Kredittbank AS. 
Eika Kredittbank Kundesenter på tlf: 
(+47 915) 09 718 eller e-post til nafxtra@eika.no

Effektiv rente 21,37% v/12 000,- o/12mnd. Totalt 13.277,80

Informasjon om tilgangen til din nettsaldo - 
«Min NAF Xtra side»

Det er ikke lenger være mulig å bruke Internet Explorer 10 til nettbank tjenester / nettsaldo.

Det skyldes, at Internet Explorer 10 ikke lengere lever opp til gjeldende sikkerhetskrav. Internet Explorer 10 anvendes i dag av færre enn 5 % av alle nettbank-brukere. 
Vi oppfordrer deg til å laste ned nyere versjon av Internet Explorer, alternativt bruke nyeste versjon av f. eks. Firefox eller Chrome.

De nyeste versjoner av nettleserne kan du laste ned på:
Internet Explorer -Trykk her 
Chrome - Trykk her  
Firefox - Trykk her