NAFFEN Oppdrag Nafdal

I dette elleville bilspillet fra NAF kan barna bli med NAFFEN og kranbilen Lars på spennende oppdrag i Nafdal. NAFFEN hjelper barn å bli tryggere i trafikken på en gøyal og underholdende måte. La barna leke, lære og ha det gøy!

Last ned bilspillet her

NAFFENs bokhule

Naffens bokhuleappNAFFENs Bokhule er en bokapp med elleville historier om NAFFEN og vennene hans i Nafdal. Historiene forteller ikke bare sprø historier - de forteller også om superviktige trafikkregler! Hvorfor finnes trafikklys, bussregler, skilt og reflekser? Og hva kan skje hvis disse tingene plutselig ble borte? 

Last ned bokappen her

NAFFEN - en løve i trafikken

Naffen - En løve i trafikken appI denne spennende, interaktive boken kan du hjelpe NAFFEN med å fikse sykkelen hans, lære om trafikk og konkurrere mot NAFFENs bestevenninne Lise om hvem som kan tegne skilt raskest.

 

Last ned NAFFEN en løve i trafikken

NAFFENs bilbingo - et spill til bilturen!

Naffens BilbingoappSpillet passer for barn fra 4 til 10 år og er perfekt som underholdning i bilen eller hjemme. Bli kjent med skilt og ting du ser i trafikken, og svar på morsomme og lærerike spørsmål. Svarene får du hvis du ikke har dem selv. Alle oppgavene kan gjøres så ofte du vil, og hvor som helst. Poeng får du også!

Last ned bilbingo her