Tjenesten er tilgjengelig for alle som er NAF-medlem med veihjelp.
Ved behov for assistanse, ring NAF Veihjelp på 08505 (tastevalg 1).

Elsykkel

Er du uheldig og får trøbbel med elsykkelen er NAF-hjelpen bare en telefonsamtale unna. Vi hjelper deg ved punktering, tom for strøm og ved annen driftsstans.
Forutsetningen er at dette er på vei som er åpen for alminnelig ferdsel eller i umiddelbar nærhet av dette. Tjenesten er foreløpig tilgjengelig i Oslo, Asker og Bærum i 2016.

De fleste punkteringer fikser vi på stedet og skifter sykkelslangen når mulig. Lar ikke problemet seg løse eller ved annen type driftsstans, transporterer vi el-sykkelen hjem, til jobben eller nærmeste sykkelverksted avhengig av hva som er best for deg. NAF sørger for transport av deg og sykkelen. Husk at du må være tilstede ved avlevering av sykkel på f.eks. verksted og er ansvarlig for kontakten med verksted og eventuelt trygg oppbevaring av sykkelen etter endt transport.

Om NAF Veihjelp

NAF ble stiftet i 1924 og helt siden 1954 har vi hjulpet våre medlemmer langs veien. Vi jobber hele tiden for å ha det beste veihjelpstilbudet og som medlem kan du være trygg på å få hjelp uansett årsak. Husk at du får hjelp uansett hvilken privatbil du kjører fordi medlemskapet følger deg som person og ikke bilen. Veihjelpen dekker privatkjøretøy under 5 tonn i hele Europa, Tyrkia og Israel.
Les mer om NAF Veihjelp.