Vi er godt i gang med den nye utgaven av Norges mest brukte og tradisjonsrike veibok. Denne gangen vil vi gjerne også ha dine bilder fra norsk natur og gode ferieminner med i boka. Den lanseres i januar 2014 og vil bli brukt i fire år!

Vi har mottatt neste 1000 bilder til neste utgave av NAF Veibok på mail og på Instagram gjennom sommeren. Tusen takk til alle som har deltatt!

– Vi har sett på alle bildene og mange av dem har en utrolig høy kvalitet, sier veibokredaktør Per Roger Lauritzen.

Tre heldige vinnere

Det har vært en glede, og en utfordring, å kåre tre vinnere blant de innsendte bidragene. Juryen har vektlagt å plukke ut fotografer og bilder med litt ulik karakter.

Vinnerne er:

  • Steinar Vikås fra Innfjorden
  • Jette Lassen Ellset fra Hemsedal
  • Synnøve G. Solberg fra Birkeland

Alle vinnerne er kontaktet personlig av veibokredaktør Per Roger Lauritzen. De vil få tilsendt gavekort i posten.

Flere får bilder på trykk

Ettersom neste utgave av NAF Veibok fremdeles ikke er ferdigstilt er det enda ikke klart nøyaktig hvilke bilder som kommer på trykk, men vi jobber med saken.  

Det eneste som er sikkert er at vi har et rikt utvalg av gode bilder å plukke fra.

Ta en titt på eksempler på noen av bildene som er sendt inn i bildekarusellen øverst i saken, eller sjekk ut hashtaggen #Veiboka på Instagram.

Send oss flere bilder!

Har du bilder du gjerne vil dele med oss? Selvom konkurransen er avsluttet, er det fortsatt en mulighet for å få bildet på trykk i neste veibok.

Slik deler du bilder med NAF:

  • Send dine bilder på epost til veibokbilde@naf.no
  • eller del dem på Instagram med hashtag #veiboka

Husk:

  • Bildene må merkes med stedsnavn og fotografens navn (fornavn og etternavn)
  • Dersom det er personer som er hovedmotiv på bildene må disse ha godkjent at bildene brukes av NAF.

Alle bildene som brukes vil selvfølgelig bli kreditert med fotografens navn. I tillegg til æren av å synliggjøres i et av Norges største bokverk vil alle som kommer med motta en liten oppmerksomhet. 

Vi forbeholder oss retten til fri bruk av bildene som sendes inn/ deles med #veiboka i NAF Veibok på trykk og i digitale kanaler og til eventuell markedsføring av veiboka.

Takk for ditt bidrag!