Hurtig hjelp med NAF

Vi står klar til å hjelpe deg uansett årsak. Vårt store nettverk av serviceorienterte bilbergere i Norge og Europa forsøker alltid å reparere bilen på stedet og om det ikke lar seg gjøre transporterer vi bilen til verksted.

For deg som er NAF-medlem med veihjelp

  • 4 veihjelp uten egenandel per kontingentår
  • Hjelp uansett om du er fører eller passasjer
  • Hjelp i Norge og i hele Europa
  • Vi forsøker å reparere kjøretøyet på stedet
  • Eventuell transport til nærmeste kompetente verksted
  • Dersom kjøretøy må på verksted hjelper vi deg og alle passasjerer videre

NAF Veihjelp dekker private kjøretøy i privat kjøring med tillatt totalvekt inntil 5 tonn. For bobil er tillatt totalvekt 7,5 tonn og det tilkommer egenandel. For veihjelp til MC, husk at du også må ha gyldig MC-medlemskap.

Les mer om alle medlemfordeler.

For deg som ikke har veihjelp hos NAF

Er du ikke medlem eller medlem uten veihjelp kan du bestille bilberging og transport til verksted mot betaling. Sjekk prisen hos oss, vi gir deg et godt tilbud!

Tilbakemeldinger fra våre medlemmer:

Registerkjede røk midt på Sennalandet. NAF fikk fatt på bilberger fra Alta som kom uventet raskt. De fraktet meg og bilen tilbake til Alta.
Jan fra Klepp

Det var veldig fint å få hjelp da vi sto fast i Sverige på Værmlandsnes med defekt batteri. De tok seg tid til å dra fra Sæfle til Karlstad og hentet nytt batteri til oss! Kjempebra service.
Per fra Bekkestua

Bilen startet ikke. Ringte NAF, hyggelig dame. Bilberger kom før avtalt tid. Veldig bra jobba.
Morten fra Oslo

Punkterte. Fikk veldig bra hjelp, særlig fra bilbergeren. Han var saklig, rolig, løsningsorientert, og hyggelig. Setter stor pris på hans forståelse, forklaringsevne, og hjelp.
Mitchell fra Trondheim

Hadde vært på tur med hunden min. Fikk henne inn i bilen, og i det samme jeg hadde lukket bakluken så jeg nøkkelen ligge på innsiden. Bilen hermetisk lukket - hunden i bilen - og så var det den dagen det var stekende sol! Fortvilelsen var stor - men takket være NAF ble dette løst hurtig og på en god måte.
Inger fra Ålesund