Hopp til hovedinnhold

Etterkontroll (EU-kontroll)

Medlem 325,-

Ikke-medlem 415,-

Etterkontroll utføres etter en underkjent EU-kontroll når manglene er ferdig utbedret. Utbedring og etterkontroll kan utføres samtidig.

Allerede kunde eller medlem? Logg inn for raskere timebestilling, eller endre og avbestille timen din.

Dersom kjøretøyet ikke fikk godkjent EU-kontroll må manglene utbedres og kjøretøyet må på nytt fremvises på en etterkontroll.

NAF-sentrene holder åpent

I lys av utbruddet av den britiske virusmutasjonen som ble kjent fredag 22. januar 2021, har vi innført enda strengere smitteverntiltak hos oss, slik at du fortsatt kan levere bilen din trygt hos oss.
Les mer om smitteverntiltak på våre NAF-sentre.

Akkurat som EU-kontrollen må etterkontrollen utføres hos NAF eller et annet godkjent verksted innen fristen.

Må bilen din på etterkontroll er fristen det som kommer først av enten opprinnelig kontrollfrist eller to måneder etter den underkjente EU-kontrollen.

Om EU-kontroll

EU-kontroll, også kjent som periodisk kjøretøykontroll (PKK), har til hensikt å avdekke om kjøretøyet tilfredsstiller et minstekrav til sikkerhet og miljø for å kjøre på veien. Kontrollpunktene omfatter blant annet sikt, bremser, lys, støy og avgasser. Om bilen ikke er godkjent etter kontrollfristen er det ulovlig å kjøre med bilen og den vil bli avskiltet.

Hvorfor må jeg ta EU-kontroll?

EU-kontroll, også kjent som periodisk kjøretøy kontroll (PKK), er en obligatorisk kontroll som skal gi en sikrere og mer miljøvennlig bilpark. 

Etterkontroll (EU-kontroll)

Medlem 325,-

Ikke-medlem 415,-