Hopp til hovedinnhold

Ta din neste service hos oss

Våre bilverksteder er åpne for alle og vi tar service på de fleste biler, enten du har elbil, hybrid, bensin eller diesel. Som NAF-medlem vil du ha en ekstra fordel ved å fikse bilen din hos oss.
 • 10 % medlemsrabatt på arbeid og deler
 • Vi følger bilprodusentens serviceprogram, slik at bilens garanti holdes intakt
 • Reparasjon og service til avtalte priser
 • Hjelp til å komme deg videre med alternativt transportmiddel
 • Godkjente verksteder over hele landet

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Tilbud på service krever ikke medlemskap.

Henvendelsen din sendes til NAF kundesentersom vil ta videre kontakt med deg. 

Vi ivaretar garantien på din bil. En service er et vedlikeholdsprogram som bilprodusentene setter for sine bilmodeller. Servicedeler med ulike intervaller for skift blir byttet ut og vitale deler på bilen blir kontrollert, så du skal være trygg på at du har en trafikksikker bil. Vi i NAF er opptatt av å følge bilprodusentenes anbefalte program for din bil og den aktuelle servicen, slik at garantien holdes intakt.
Hva vi sjekker på de forskjellige servicene varierer fra bil til bil. Det er vanlig at servicene har ulikt antall kontrollpunkter, avhengig av serviceintervallet. Skift av olje og filter, kontroll av bremser, skift av polenilter og sjekk/skift av bremsevæske er noen av flere kontrollpunkter som inngår på en service

Serviceprogrammet for din bil er som regel regulert av intervaller basert på antall kjørte kilometer eller år, avhengig av hva som inntreffer først. I enkelte tilfeller kan det være lurt med et ekstra ettersyn basert på klimatiske forhold eller bruk. 

– Informasjon om serviceprogrammet finner du i servicehefte i bilen din. Er du usikker på når bilen din skal inn på service? Ta kontakt med oss, vi hjelper deg med å den riktige servicen for bilen din

Alle biler må vedlikeholdes og kontrolleres jevnlig, også elbil. Det er flere av de samme detaljene som sjekkes på en elbil som på hybrid, bensin og diesel.

 • Service og vedlikehold blir utført i henhold til fabrikkens spesifikasjoner
 • Kontroll av frontrute (sprekker, steinsprut og slitasje).
 • Kontroll av bremser. Både for rust og slitasje. Evt. oppsmøring av bevegelige deler.
 • Kontroll/utskifting av bremsevæske.
 • Hjuloppheng. Kontrollere for rust, skader, slakk, osv.
 • Dekk/dekkslitasje/lufttrykk.
 • Pollenfilter (frisk luft i kupeen). 
 • Kjølevæske (da denne kan være med på å både kjøle og varme opp batteripakken)
Fritt verkstedsvalg vil si at du som bileier har rett til å velge fritt mellom verksteder når du skal ha bilen din til service eller reparasjon. Det går ikke utover garantien din å ta service eller reparasjon hos andre enn merkeforhandler, så lenge verkstedet du går til er godkjent og følger bilprodusentens vedlikeholdsprogram/serviceprogram. Du som bileier står fritt til å velge både verksted og reservedeler, under den forutsetning at reservedelene har tilsvarende kvalitet som originaldelen. Det kan være lurt å sjekke flere bilverksteder når du skal ha service, da det kan være penger å spare.

 

Kompetente bilmekanikere hos NAF

Hos oss møter du dyktige og engasjerte bilmekanikere med lang erfaring på flere ulike bilmerker, som er stolte av jobben sin og arbeidsplassen. I NAF-senterkjeden jobber vi aktivt med kompetanse og å sikre at vi har riktig utstyr av god kvalitet på plass.  

Du som bileier skal være sikker på at det er trygt å levere bilen din til oss.

Kontakt NAF Verksted
Telefon: 08505 (Tastevalg 2)
Åpningstid: 08:00 – 16:00

Vi tilbyr også:

Se alle

EU-kontroll

Medlem 1190,-

Ikke-medlem 1390,-

Finn ledig tid

NAF Garantiutløpstest

Medlem 2590,-

Ikke-medlem 3190,-

Finn ledig tid

NAF Test ved kjøp - basis

Medlem 1650,-

Ikke-medlem 1950,-

Finn ledig tid