Hopp til hovedinnhold

Tester og kontroller for bedrifter

Bruktbiltest

En uavhengig vurdering utviklet i samarbeid med bilbransjen som skal gi våre kunder et fortrinn ved omsetning av bruktbil. En grundig utarbeidet tilstandsrapport vil bidra til  høy troverdighet hos forhandler, økt trygghet for kunde og færre reklamasjoner.

Innkontroll / Fjerntaksering

Vurdering har teknisk fokus og påpeker eventuelle feil og mangler som påvirker bilens verdi i en innbyttesituasjon. Gjennom NAF`s landsdekkende nettverk av NAF sentere kan vurderingen også benyttes ved “fjerntakseringer” av biler lokalisert et annet sted i landet.

Vurdering av unormal slitasje

Tjenesten retter seg mot virksomheter som tar tilbake leasingbiler. Med stadig større andel leasing både til næring- og privatkunder oppleves NAF’s nøytrale vurdering både tryggere og med høy grad av troverdighet. Klart definerte retningslinjer skaper en felles forståelse hos forhandler og kunde ved avslutning av et leieforhold, og med det gode muligheter for fornyelse. En proaktiv informasjon til bruker gjennom leasingperioden bidrar til økt bevissthet og med det sikrere kjøring og mindre påkost.

Verdivurdering

Et produkt som dels retter seg mot namsmann, finansierings- og leasingselskap der vurdering av bilens kosmetiske og tekniske tilstand gir riktig markedsverdi ift forhåndsdefinert salgskanal.

EU-kontroll

PKK-tester for bilforhandlere som vil frigjøre verdifull reparasjons- og verkstedkapasitet.
NAF henviser i slike tilfelle til oppdragsgiver for utbedring av eventuelle mangler.