Du kan se og høre alle podcastene her, eller laste dem ned i iTunes eller Soundcloud og høre på dem når du vil. Hvis du abonnerer vil du få varsel straks en ny podcast er klar!

Abonnér på Elbilpodden i iTunes

Abonnér på Elbilpodden i Soundcloud

Har du tips til saker eller temaer vi bør ta opp? Send en mail til elbil@naf.no!

Les mer på vår forside om elbil.

Journalist Rune Korsvoll om kommende elbiler

Elbilpodden nummer 4, 2018: Rune Korsvoll har vært biljournalist siden tidlig på 80-tallet, og allerede på midten av nittitallet testet han elbiler. I Elbilpoddens første sending i 2018 forteller Rune om hva vi kan vente oss av elbiler i årene fremover.

Bjørn Nyland «TeslaBjørn» i studio

Elbilpodden nummer 3, 2017: Elbil-entusiast Bjørn Nyland er kjent over hele verden som TeslaBjørn på Youtube. I Elbilpodden forteller han hvorfor han kjøpte elbil og hva han synes om elbiler i dag.

Luksusfellen-Magne forteller om elbil og økonomi

Elbilpodden nummer 2, 2017: Hva lønner seg? Leie, eie eller lease? Elbilpodden har besøk av programleder i Luksusfellen, forbrukerøkonom Magne Gundersen i Sparebank 1. Han gir gode økonomitips og har dessuten en quiz fra Luksusfellen på lur.

Ann Cathrin og Harald snakker elbilhistorie

Elbilpodden nummer 1, 2017: Visste du at elbilen er over 100 år gammel? Ann Cathrin Andersen og Harald Wisløff presenterer Elbilpodden, snakker litt norsk elbilhistorie og knuser en myte.

Derfor lager NAF podcast om elbil

Hele 70% av våre medlemmer vurderer å kjøpe elektrisk- eller delelektrisk bil ved neste bilkjøp. Med andre ord er det mange som har spørsmål, og mange som er inne i en mellomfase. Vi ser et behov vi må møte medlemmene, og podcast egner seg godt for diskusjon, drøfting og å løfte ting medlemmene lurer på. Vi er i tillegg inne i den største teknologiske utviklingen vi har hatt de siste 100 årene, som berører ikke bare menneskene, men juridiske, praktiske, og personvernmessige faktorer. Vi vil hjelpe medlemmene. Vi har også lyst til å gjøre dette på en lav-terskel og underholdende måte. Vi har ingen særinteresser på elbil, men er en forbrukerorganisasjon for alle bileiere.