Elbil

Enten du skal kjøpe, lade, ta service eller selge en elbil så kan vi i NAF hjelpe deg. Vi har 100 år med kompetanse rundt bil og nå hjelper vi alle våre medlemmer over i sin første elbil.

El Prix - sommer 2024

Hvordan gjør elbilnyhetene det? For 10. gang tester NAF og Motor rekkevidde og ladehastighet på nye elbiler i det norske markedet.

--

Dager

--

Timer

--

Minutter

--

Sekunder
Les alt om testen her

Medlemsfordel

NAF-rabatt med ladeappen Elton

Med Elton har du NAF-rabatt på en rekke ladeoperatører i norge og europa. Alt i én app. Skann, betal og lad.

Ofte stilte spørsmål om elbil

Overgangen til elbil kan by på mange spørsmål og usikkerheter. Den elektriske verdenen er ikke nødvendigvis så mye forskjellig som man kanskje tror. Vi er her for å hjelpe deg med dine spørsmål eller bekymringer, uansett hvor stort eller lite. Her er et lite utvalg vanlige spørsmål, med svar:

Lurer du på noe annet om elbil?

Send oss gjerne spørsmål om hva det måtte være, så vil våre eksperter svare deg på best mulig måte.

Illustrasjon av mann som lader elbil

Hør på elbilpodden

Elbilpodden er en podcast om elbil fra NAF, hvor programleder Anette Berve ukentlig loser oss gjennom siste nytt på elbilfronten og hvordan hverdagen med elbil kan gjøres enklere og bedre for folk flest. Enten du er helt fersk eller erfaren elbilsjåfør, vil du lære noe nytt og la deg underholde av kunnskapsrike Berve og gjestene i studio.

En kvinne og tre menn rundt et innspillingsbord.

En tryggere bilhverdag som NAF-medlem

Gjør som 480 000 andre trafikanter, ta med deg ekstra trygghet på veien. Samtidig kan du benytte deg av våre fordeler som gjør hverdagen enklere og hjelper deg å spare penger.


Fant du det du lette etter?