Hopp til hovedinnhold

Test av utstyr

Lite er mindre fristende enn å skrape is av en bunnfrossen bil. Heldigvis finnes det produkter som gjør isskrape-jobben både enklere og raskere.

En elektrisk kjøleboks er en favoritt i bilen på lange turer. Men ikke alle boksene kjøler maten eller klarer å holde på kulda etter fire timer i bilen.

Bare ett sykkelstativ tålte kollisjon i lav hastighet, og flere av sykkelstativene lagde riper i testbilen, viser NAFs nye test av åtte sykkelstativer til...

Foto: Noel Read

Vet du hva takboksen eller skiboksen din tåler ved en kollisjon? NAF har testet ni populære takbokser, og fire av dem får stryk i kollisjonstesten.

Selv med lav pris og færrest antall pigger, når piggdekket fra Clas Ohlson overraskende helt til topps i NAFs test av piggdekk for sykkel.

Sykkelhjelmer med rotasjonsbeskyttelse, såkalt MIPS, gir inntil fire ganger bedre beskyttelse mot hodeskader enn sykkelhjelmer uten.

NAF har testet sykkelvogner sammen med foreldre og barn i Kværnerdalen barnehage i Oslo. Det var ikke lett å enes om en vinner.

NAF og Testfakta har testet åtte populære elsykler, og flere av syklene er så sterke at de kan erstatte bil nummer to i hverdagen.

NAF og Testfakta har testet åtte godkjente bilstoler til barn i vektklassen 15-36 kg. Testen avdekker store forskjeller i sikkerhet ved kollisjon.