Hopp til hovedinnhold

Test av utstyr

Lite er mindre fristende enn å skrape is av en bunnfrossen bil. Heldigvis finnes det produkter som gjør isskrape-jobben både enklere og raskere.

Vil du ha en god pendlersykkel? Vi har testet åtte elsykler og vinneren fra Haibike har best rekkevidde i årets elsykkeltest.

Refleksvesten er flittig brukt på barn, og voksne er flinke til å bruke refleks når de trener. Men der voksne synder mest er til og fra jobb, når allværsjakk...

En elektrisk kjøleboks er en favoritt i bilen på lange turer. Men ikke alle boksene kjøler maten eller klarer å holde på kulda etter fire timer i bilen.

Bare ett sykkelstativ tålte kollisjon i lav hastighet, og flere av sykkelstativene lagde riper i testbilen, viser NAFs nye test av åtte sykkelstativer til...

Foto: Noel Read

Ønsker du deg en elsykkel, men har ikke lyst til å legge så mye penger i en sykkel? NAF har testet åtte rimeligere elsykler, og vinneren er sammenleggbar.

Vet du hva takboksen eller skiboksen din tåler ved en kollisjon? NAF har testet ni populære takbokser, og fire av dem får stryk i kollisjonstesten.

Selv med lav pris og færrest antall pigger, når piggdekket fra Clas Ohlson overraskende helt til topps i NAFs test av piggdekk for sykkel.

Sykkelhjelmer med rotasjonsbeskyttelse, såkalt MIPS, gir inntil fire ganger bedre beskyttelse mot hodeskader enn sykkelhjelmer uten.