Hopp til hovedinnhold

Test av utstyr

Lite er mindre fristende enn å skrape is av en bunnfrossen bil. Heldigvis finnes det produkter som gjør isskrape-jobben både enklere og raskere.

En elektrisk kjøleboks er en favoritt i bilen på lange turer. Men ikke alle boksene kjøler maten eller klarer å holde på kulda etter fire timer i bilen.

Bare ett sykkelstativ tålte kollisjon i lav hastighet, og flere av sykkelstativene lagde riper i testbilen, viser NAFs nye test av åtte sykkelstativer til...

Foto: Noel Read

Vet du hva takboksen eller skiboksen din tåler ved en kollisjon? NAF har testet ni populære takbokser, og fire av dem får stryk i kollisjonstesten.

Selv med lav pris og færrest antall pigger, når piggdekket fra Clas Ohlson overraskende helt til topps i NAFs test av piggdekk for sykkel.

Sykkelhjelmer med rotasjonsbeskyttelse, såkalt MIPS, gir inntil fire ganger bedre beskyttelse mot hodeskader enn sykkelhjelmer uten.

NAF har testet sykkelvogner sammen med foreldre og barn i Kværnerdalen barnehage i Oslo. Det var ikke lett å enes om en vinner.

NAF og Testfakta har testet åtte populære elsykler, og flere av syklene er så sterke at de kan erstatte bil nummer to i hverdagen.

NAF og Testfakta har testet åtte godkjente bilstoler til barn i vektklassen 15-36 kg. Testen avdekker store forskjeller i sikkerhet ved kollisjon.

Valg av riktig hundebur kan bety forskjell på liv og død for hund og mennesker, viser vår test.

Svært mange biler har fortsatt tradisjonelle lyspærer i hovedlyktene. Vår test viser at de aller dyreste pærene ikke nødvendigvis er bedre enn rimeligere...

Priser på oppdatering av kartverk til bilens navigasjonsenhet - GPS, har sunket de siste årene. Til enkelte biler er det gratis! Suzuki og Audi er sinker på...

En funksjonell og solid sykkellykt er viktig både for bilisten og syklisten. Noen lykter gjør deg kun synlig i trafikken, andre gir i tillegg godt lys i mørket.

De nye starthjelperne er ikke stort større enn en smart-telefon, men lover likevel å starte en bil med utladet batteri i minusgrader. Testen viser at ikke al...

Vi har testet syv piggdekk til sykkel, og det er store forskjeller. To av merkene mister etterhvert piggene.

I 2017 kan du ikke lenger høre på riksdekkende radio på den vanlige FM-radioen din. NAF har testet åtte adaptere som kan ta i mot DAB-signaler i bilen.