Årsmåte onsdag 28. april kl 18.30
Geiteryggen kafé, Skien

Frist for innsendelse av forslag 14. april.
Grunnet koronasituasjonen, trenger vi påmelding innen 20. april.
Det blir et reint årsmøte, uten påfølgende program.
Forbehold om endring grunnet koronasituasjonen.
Husk gyldig medlemskort!

I tillegg til styret, har avdelingen egne utvalg for bil og samferdselspolitiske spørsmål, aktivitetskomité og medlemshytter.

NAF-medlemmer kan påvirke NAFs arbeide lokalt ved å engasjere seg som tillitsvalgt. Det er mer enn 2000 tillitsvalgte i NAF. 

Avdelingen legger vekt på å ha tillitsvalgte fra ulike deler av medlemsområdet, som er 14 kommuner: Bamble, Bø, Drangedal, Fyresdal, Kragerø, Kviteseid, Nissedal, Nome, Porsgrunn, Seljord, Siljan, Skien, Tokke, Vinje.

Dersom du kan tenke deg å bidra, hører vi gjerne fra deg på telefon 907 74 917 eller e-post.

Trafikksikkerhet er et høyt prioritert arbeidsområde i avdelingen. Avdelingen er engasjert i følgende trafikksikkerhetstiltak:

  • NAF Minibane (førskolebarn)
  • NAF Senior Trafikkurs
  • Trygg på glatta
  • Åpen Dag på NAF Øvingsbane årlig i september
  • Utleiehytter: avdelingen har tre hytter til utleie for medlemmer. De ligger i henholdsvis Rauland, Hallbjønnsekken og Vrådal. Ring 907 74 917 for bestilling. Trekning for vinter- og påskeferien foregår i løpet av første halvdel av januar, ellers «første mann til mølla»
  • NAF Senter Skien holder til på Nenset: Nensetbakken, vis a vis Skien Trafikkstasjon. Bestill time for en nøytral test: tlf 23 21 31 00.

NAF Øvingsbane Skien holder til på Geiteryggen i Skien. Der holdes både obligatoriske og frivillige kurs. Som NAF-medlem får du en time gratis per år, til å prøve bilen din på glatt føre. Ta direkte kontakt med baneleder og avtal time: 977 32 950.

Ta kontakt om du har spørsmål til noen av aktivitetene.