I tillegg til styret, har avdelingen egne utvalg for bil og samferdselspolitiske spørsmål, aktivitetskomité og medlemshytter.

NAF-medlemmer kan påvirke NAFs arbeide lokalt ved å engasjere seg som tillitsvalgt. Det er ca 1100 tillitsvalgte i NAF. 

Avdelingen legger vekt på å ha tillitsvalgte fra ulike deler av medlemsområdet, som er 14 kommuner: Bamble, Bø, Drangedal, Fyresdal, Kragerø, Kviteseid, Nissedal, Nome, Porsgrunn, Seljord, Siljan, Skien, Tokke, Vinje.

Dersom du kan tenke deg å bidra, hører vi gjerne fra deg på telefon 907 74 917 eller e-post.

Trafikksikkerhet er et høyt prioritert arbeidsområde i avdelingen. Avdelingen er engasjert i følgende trafikksikkerhetstiltak:

  • NAF Minibane (førskolebarn)
  • NAF Senior Trafikkurs
  • Trygg på glatta
  • Åpen Dag på NAF Øvingsbane årlig i september
  • Utleiehytter: avdelingen har tre hytter til utleie for medlemmer. De ligger i henholdsvis Rauland, Hallbjønnsekken og Vrådal. Ring 907 74 917 for bestilling. Trekning for vinter- og påskeferien foregår i løpet av første halvdel av januar, ellers «første mann til mølla»
  • NAF Senter Skien holder til på Nenset: Nensetbakken, vis a vis Skien Trafikkstasjon. Bestill time for en nøytral test: tlf 23 21 31 00.

NAF Øvingsbane Skien holder til på Geiteryggen i Skien. Der holdes både obligatoriske og frivillige kurs. Som NAF-medlem får du en time gratis per år, til å prøve bilen din på glatt føre. Ta direkte kontakt med baneleder og avtal time: 977 32 950.

Ta kontakt om du har spørsmål til noen av aktivitetene.