Stranda ved Bjerkøya, Holmestrand

For mange blir denne sommeren annerledes. Mange flere enn ellers kommer til å feriere i Norge, og svært mange kommer til å nå reisemålet med bil, eller rett og slett dra på bilferie. Vi i NAF ønsker med vår sommerkampanje å være med på en «Trygg og inspirerende bilferie i vakre Norge, fordi sommeren ble litt annerledes». 

En del av sommerkampanjen til NAF vil skje i samarbeid med Den Norske Turistforening (NAF + DNT = Sant). NAF avd. Nordre Vestfold legger her ut linker til DNT Horten og Holmestrand og Omegn Turistforening. Sjekk ut hva DNT har å tilby i vårt nærområde.

Visit Horten og Visit Holmestrand er også fine muligheter til å sjekke ut «ting å gjøre» i våre kommuner.

På turer utenfor vårt nærmiljø er det greit å sjekke opp NAF Bilferie og reise i Norge, og skal du pakke bilen er det greit å følge rådene i Pakk bilen sikkert før ferieturen.

Fart og spenning kan du få ved å ta en tur til NAF Gokartsenter i Håsken i Andebu. Trykk på linken HER, og du kommer til siden for å leie gokart og se åpningstider.

PS! Foto fra Brannåsen i Holmestrand og Varnestangen i Horten er hentet fra Holmestrand og Omegn Turistforening og DNT Hortens hjemmesider.