Årets utgave av landskamp.no går av stabelen førstkommende helg, og det meldes om rekoddeltagelse. Over 300 startende er ventet til Momarken Bilbane denne helgen. Løpet er både for Bilcross og Rallycross, og det er en landskamp mellom Norge og Sverige.

Blant de påmeldte er Spydebergs ordfører Knut Espeland. Det var Spydeberg Motorklubb som utfordret ordføreren til å delta. De kjøpte en Volvo 740 på Flisa for to måneder siden, og ordfører'n var ikke sen om å svare ja da Hartvik Andersen spurte om han ville stille til start i landskamp.no. I et intervju med Smaalenenes Avis sier Espeland at han har hatt en guttedrøm om å kjøre billøp. Under Petter Solberg show i Spydeberg i mars fikk han sitte på med Petter, og det var lett å se at han storkoste seg. Han har allerede testet Volvoen på Brekka Motorbane i Aremark.

Knut Espeland skal kjøre for NAF Øvre Østfold i klassen Bilcross senior. Det skal også Hartvik, Håkon og Ivar Andersen. Vegard, Erlend, Richard, Geir og Brynjar Moen. Mads Kiserud, Simen Bystrøm, Carl Fredrik Brettingen, Ola Gullberg, Thomas Grønlund og Tom Erik Bakken.

I klassen Bilcross Junior stiller Preben Moen og Marcus Johannessen for NAF Øvre Østfold. I skrivende stund er det disse som er påmeldt.

Vi ønsker alle våre førere lykke til i helgen, og vi ønsker den dyktige gjengen i NMK Trøgstad lykke til med arrangementet.

Deltagerliste