Dersom du ikke er tilknyttet noen form for veihjelpsavtale, kan det fort bli dyrt – avhengig av problemet og hvor i verden bilen måtte bestemme seg for å påføre deg lidelse. Da må du nemlig egenhendig betale bilbergingsselskapet for de kostnadene de har ved å rykke ut og hjelpe deg.

Som NAF-medlem med veitjeneste får du veihjelp uansett årsak.

NAF-medlemskapet er personlig, som betyr at det er du som får hjelp, uansett om du kjører egen bil, leiebil eller sitter på med andre. NAF er alltid med deg og du får veihjelp i hele Europa.

Mange av våre medlemmer opplever driftsstans på grunn av motorhavari, flatt batteri, tomt for drivstoff, feilfylling eller brukket/innelåst nøkkel. NAF hjelper deg uansett årsak, og du får selvsagt også hjelp på hjemmeadresse, ved utforkjøring, punktering m.m. Dersom husstanden disponerer kun ett kjøretøy gjelder veihjelpen også for ektefelle / samboer (når husstandens bil benyttes).

Hva gjør du 

Ring tlf 23213100 (fra utlandet +47 23213100)  til vår dørnåpne servicetelefon og bli mottatt  av våres dyktige kundemottakere. Fortell hva som har oppstått med ditt kjøretøy, sitt så i bilen og vent til en av våre tekniske biler kommer ut til stedet der du er innen kort tid.

Du vil da få en av våre kvalifiserte bilbergere som reparerer bilen på stedet i over 2 av 3 tilfeller, slik at du raskt kan fortsette reisen i eget kjøretøy.

Skulle ditt kjøretøy være så skadet at det ikke kan repareres på stedet, vil en av våre solide bergingsbiler komme og hente ditt kjøretøy for så å frakte det trygt til et merkeverksted og/eller et verksted du selv ønsker i nærheten.

Bli medlem du også og opplev vårt profesjonelle veihjelpteam når uhellet er ute.