« Jeg vet ikke hvor jeg skal denne gangen, men jeg vet jeg skal reise langt ...»

Skal man ut og reise eller på ferie  er det viktig å vite hvor man skal - planlegger du ferie i Norden eller til Europa kan NAF reiseplanlegger være til hjelp.

Hvem har vel ikke frustrert svingt inn på en rasteplass for å henge over et veikart innkjøpt på nærmeste bensinstasjon i søk etter den beste, eller for den saks skyld den riktige veien til nærmeste  tettsted, hotell eller campingplass? Med den nye NAF tjenesten Reiseplanleggeren slipper du kanskje slike situasjoner lenger nå.

En digital NAF Veibok

Med noen enkle museklikk og tastetrykk kan du legge ned en detaljert ruteplan mellom alle de stedene du ønsker å besøke og oppleve.vi anbefaler denne tjenesten til alle som skal reise, både til ferierende og forretningsreisende.

En aldeles utmerket ruteplanlegger på norsk, som viser deg veien og beregner kjørekostnadene for deg også.

I våre uformelle tester blir stedene funnet og rutene som beregnes er fornuftige. Med innlegg av via steds ruter og detaljert beskrevet kjøreplan så er dette et must for alle reisene.

Ladestasjoner.

NAF har planer om å videreutvikle ruteplanleggeren kontinuerlig framover. For eksempel skal vi ta med hvor det finnes ladestasjoner for elbiler langs strekningen, noe som blir viktig for stadig flere.

Årets vakreste eventyr.

Planleggeren, som selvsagt er tilpasset mobiltelefon og nettbrett, inneholder også ferdige turforslag. Det kan for eksempel være en beskrivelse av Atlanterhavsvegen, med forslag til hva du kan se og gjøre langs den strekningen.

Ekstra gøy er det å gi folk muligheten til en rikere opplevelse av Norge, ved å gi dem en digital oversikt over kjente og ukjente perler langs veien.

Kanskje du selv sitter inne med et vakkert og spennende sted og besøke i vårt fantastiske land eller utland, dette kan du jo tipse oss i NAF med så vil vi legge det inn i vår Ruteplanlegger som reisemål.

God tur med NAFs Reiseplanlegger.