Nokså mange av medlemmene signaliserte at de ville delta på arrangementet! I NAF MC Oslo var derfor spenning rundt hvor mange som ville stille på arrangementet i år. Leif Holmen, ansvarlig for koordinering mellom NAF MC Oslo og aktivitetsleder på Rikshospitalet, var strålende fornøyd med oppslutningen.

Vi telte over 40 mc'er og det var strålende vær. Politiet i Oslo stilte i tillegg med 2 mc'er. Det var på forhånd avtalt hvor mange mc'er som skulle kjøre med barna og hvilken rute som skulle kjøres. For de barna som var friske nok ble det opptil flere turer på syklene. De som ikke turte eller var i stand til å sitte på fikk lov å klatre på mc, starte litt, vri litt på gassen, tute litt m.m.

I år hadde vi også vært så heldig å få med oss en skikkelig mc hund, Kompis. Og han var klar for klapp og kos for de som ønsket det. Til barnas store begeistring fikk de også lov til å sitte på med onkel politi, og det måtte lokkes med både pølser og brus for at barna skulle gi fra seg passasjersetet til neste mann i køen.