Vi prøver å avtale kjøring på onsdager i partallsuker med oppmøte kl.18 på Shell i Hønengata. I oddetallsuker planlegger NAF MC Hadeland turer fra Esso på Jaren, ved Hadeland Gjestegård. Alle som har lyst er hjertelig velkommen til å være med på disse turene, du trenger ikke være NAF-medlem.

Informasjon om kurs, arrangementer, og andre aktiviteter legges ut på Facebook under NAF MC Ringerike.

Vi bruker 2 Facebook adresser, en for kjøregruppe og aktiviteter og en for offisielt innhold:

Oppfriskningskurs / Rustløserkurs

Vi arrangerer også i år oppfriskningskurs.

Nytt av året er i tillegg et eget kurs kun for fører av A1. Dette kaller vi "Banekurs med instruktør for A1".

Banekurs med instruktør for A1: 
27. april klokken 18:00

Oppfriskningskurs (Rustløser’n) for alle:
28. april klokken 18:00

Oppmøte på NAF Senter Ringerike, Eggemoveien 297, 3514 Hønefoss.
Her har vi leid gokartbanen som vi kan benytte til kursene. Om banen, uansett årsak ikke kan benyttes, holder vi kurset et annet sted. Dette vil eventuelt bli opplyst på Facebook.

Kurset holdes av NAF MC Ringerike og er gratis. Minimum en instruktør fra en lokal kjøreskole bistår oss. De siste årene har dette vært Trond Hegseth i samarbeid med Team Hønefoss trafikkskole DA. 

Enkel servering. Alle er velkommen, både NAF MC medlemmer og ikke medlemmer. Bare møt opp, ingen påmelding.

Vi ser frem til å hilse på deg og håper vi ser deg på turer, eller kurs i løpet av året! :)

NAF MC Ringerike arrangerer trafikksikkerhetskurs – Sikker på MC

NAF MC, samarbeid med NMCU, har utviklet et kurs som nå tilbys gjennom flere av NAF MC klubbene og hos oss i NAF MC Ringerike. Kurset har fått navnet Sikker på MC. Et kurs utviklet av motorsyklister, for motorsyklister. Vi vet at erfarne har noe som uerfarne burde få vite så tidlig som mulig. Vi vet at skolerte veiledere har noe som erfarne burde reflektere mer rundt.

Logo-naf_sikkerpamc.png  nmcu.png

Det er også mulighet til å holde individuelle kurs for minimum 3 personer og opp til 10 personer etter egen avtale. Ta kontakt.

Meld dere på, og spre gjerne det glade budskapet videre til MC venner. Du kan delta både med og uten NAF medlemskap. Dette er et fint lite kurs for å bli en enda tryggere trafikant-med "penger tilbake"-garanti!

Se datoer, les mer og meld deg på kurset her.

Se gjerne reklamefilmen til NAF MC på YouTube.

Viktige punkter i forbindelse med våre kurs:

Forsikring:
Vi ber deg sjekke nøye vilkårene på MC-forsikringen hos ditt forsikringsselskap. Kontroller at videreutviklingskurs og tilsvarende kurs, er dekket av forsikringen. Dette finner du sannsynligvis under kapitlene "Dekker" og "Dekker ikke" i vilkårene. All kjøring skjer på eget ansvar.

Krav til kjøreutstyr og teknisk stand på MC:
Alle førere skal ha godkjent kjøreutstyr. Bekledning som åpenbart IKKE er å anse som kjøre utstyr vil føre til avvisning. Alle sykler må være i god teknisk stand. Det kommer til å bli foretatt en enkel sjekk av hver motorsykkel før deltakerne får slippe ut på kjøreteknikk treningen. Dersom vi oppdager feil / mangler vil NAF MC Ringerike forbeholde seg retten til å avvise den aktuelle motorsykkelen.

Vi har tidligere erfart at førere har møtt opp med motorsykler som ikke har vært i tilfredsstillende teknisk stand. Dette være seg dårlige dekk, bremser, dempere osv. Sykler med slike mangler vil bli avvist.

Fotografering:
NAF MC Ringerike tar bilder/film under kurs og arrangementer. Dette kan blant annet bli publisert på våre nettsider, i nyhetsbrev og reklamesammenheng, eller som statusoppdateringer på sosiale medier. Om du ikke ønsker at NAF MC Ringerike skal publisere gjenkjennbart bilde/filmmateriale av deg, ber vi om en skriftlig tilbakemelding på e-post for hvert kurs / arrangement du melder deg på.

Styret

Hvis du lurer på hvem som styrer skuta i år så er det følgende gjeng med base i Hønefoss / Hole:

Leder, sekretær og turplanlegging: Bjørn Matzow
Nestleder og trafikksikkerhet: Dörthe Jäschke
Kasserer: Johnny Gulliksen
Sosiale medier: Sølvi Steen
Ung representant:  Magnus Skjolden
Varamedlemmer:  Ulf Gusgård, Øystein Gandrud og Øyvind Erlandsen

MC Ringerike.png