En av deltakerne på årets trafikksikkerhetskurs uttaler:

-Jeg var så heldig å få delta på "NAF MC Trafikksikkerhetskurs Oslo" i mai. Vil bare melde tilbake at hele opplegget var noe av det beste jeg har vært med på av denne type kurs: Det var kort, men intensivt, meget målrettet, hadde en fin kombinasjon av teori og praksis, og de to instruktørene (Halvor og Rolf) visste tydeligvis hva de holdt på med. At det pøsregnet mesteparten av tiden var slett ikke noe minus! Tilnærmingen var særdeles interessant, og hvis dagens mc-opplæring ikke inneholder elementer av dette, foreslår jeg at respektive ansvarlige blir introdusert for opplegget.

Vi tror NAF MC har truffet blink i forhold til utviklingen av dette kurskonseptet – og anbefaler at du sjekker med din klubb i forhold til deltakelse på kurs i 2016!

Trafikksikkerhetskurset - veiledning

Mange av NAF MC klubbene har i en årrekke arrangert ulike typer kjørekurs for sine medlemmer og andre interesserte. Etter oppfordring fra NMCU har NAF trafikktrening  nå utviklet et trafikksikkerhetskurs for MC som skal kunne avholdes ute i klubbene med egne veiledere fra klubben.

Veilederkurs har vært avholdt i 2014 og 2015, og om lag halvparten av NAF MC klubbene har nå kvalifiserte veiledere. En rekke kurs har vært avholdt i 2015, og flere vil de bli i årene som kommer. Arbeidet med videre utrulling av trafikksikkerhetskurset vil fortsette i 2016, og det vil bli avholdt et nytt veilederkurs til våren.

Deltaker i sving

Målet er at trafikksikkerhetskurset skal kunne avholdes i samtlige av NAF MC klubbenes regi. Kurset krever ikke tilgang på bane og deltakeravgiften er beskjeden.
Vi garanterer utbytte av kurset – og vil om du ikke er fornøyd refundere kursavgiften!

Mer informasjon og påmelding