Bø Sommarland takker for i år og ønsker velkommen tilbake sommeren 2022!

Skandinavias største vannpark
Bø Sommarland er Skandinavias største vannpark med et variert tilbud av spennende attraksjoner for store og små. Ta med hele familien på VANNvittige opplevelser i trygge og trivelige omgivelser i Bø Sommarland!

Moro for de minste
Bø Sommarland har flere områder for de aller minste. I Vannland finner du et stort basseng med flere nivåer og små vannsklier. På Bøverstranda kan du slappe av på solsenga mens smårollingene koser seg i den grunne delen av det oppvarmede bassenget.  Ønsker man en tur ut av bassenget kan man teste de tørre aktivitetene i Leikeland.

Tøft for de tøffeste
Vil du teste motet er det Magasuget, Mot i Brøstet, FlowRider, Half-Pipen, Sentrifuga og Jettegryta som gjelder. Her får selv den mest vågale adrenalinkick så det holder! I tillegg til de tøffeste finner du også rolige og mer avslappende vannsklier og svømmebasseng i parken.

Varmt og trygt
Bø Sommarland setter sikkerheten foran alt. Det betyr at du trygt kan la barna utfolde seg i vannaktiviteter som passer for dem, og at alle vannsklier i parken er trygge. Vannet i alle basseng og de fleste sklier har en konstant temperatur på ca 25 grader, så det er bare å hoppe i det!

Slik kommer du til Bø Sommarland
Bø Sommarland ligger 5 km utenfor Bø sentrum. Med bil tar det ca. 2 timer å kjøre fra Oslo og ca. 2,5 timer fra Kristiansand.

Bø er et kollektivt knutepunkt slik at du enkelt kommer deg til parken uten bil. Både buss og tog stopper ved Bø stasjon, hvor lokalbussen kan ta deg videre til Bø Sommarland.

Åpningstider
Bø Sommarland holder åpent hver dag fra midten av juni og stenger for sesongen søndag 19. august 2018. Se mer på Bø Sommarlands nettside eller ta kontakt på telefon 35 06 16 00.

Rabatt også hos TusenFryd
Se her for tilbudet til NAF-medlemmer hos TusenFryd!

Lade elbilen?

Hvis du trenger å lade elbilen når du er på Sommarland i Bø kan du gjøre dette på Bø Camping som ligger ca 1 km fra Sommarland. Pris ca kr 25 per time for lading.