Brilleland har siden 1985 vokst seg frem til å bli en av Norges ledende optikerkjeder, der lave priser og høy kvalitet går hånd i hånd med faglig ekspertise. 

Synet ditt er viktig og Brillelands autoriserte optikere sørger for å gi deg best mulig veiledning og råd til en enklere hverdag med briller og linser. Brilleland har spesialkompetanse på alt fra klinisk optometri, kontaktlinser, progressive briller, arbeidsplassoptikk, synstrening med mer. 

NAF-medlemmer har det beste totaltilbudet i privatmarkedet hos Brilleland.

Faste medlemstilbud hos Brilleland

  • 20 % rabatt på komplett brille
  • 50 % rabatt på komplett brille nr. 2
  • 20 % rabatt på solbriller med og uten styrke
  • Når Brilleland har kampanjer med prosentrabatt får NAF-medlemmer 5 % rabatt i tillegg til dette (om dette er mer gunstig enn NAFs generelle rabatter)
  • 10 % rabatt på kontantkjøp av kontaktlinser (ved kjøp av seks måneders forbruk eller mer)
  • Synsundersøkelse inkludert digitalt netthinnebilde og trykkmåling kr 460,– (ordinær pris kr 740,–)
  • Førerkortundersøkelse kr 630,– (ordinær pris 840,–)

Bestill time her!

Mer om fordelene hos Brilleland

Tilbudet gjelder ved kjøp av innfatning og oppgradering av alle typer glass. Velg blant merker som Ray Ban, Carrera, Marc by Marc Jacobs, Gant, Max Mara, Burberry og mange flere. 
(Synsundersøkelse og tilpasning kommer i tillegg.)
Tilbudet gjelder solbriller og solbriller med din styrke. Velg blant merker som Oakley, Ray Ban, Marc Jacobs, Gant, Burberry, Polaroid, Unofficial og mange flere.
I de perioder Brilleland har egne prosentrabatter får NAF-medlemmer alltid 5 % ekstrarabatt i tillegg. Eks. Brillelands kjente aldersrabatt gir alle kunder sin egen alder i prosentrabatt ved kjøp av brille inkl. Basis enstyrkeglass. Som NAF-medlem kan du derfor legge til 5 år til din egen alder som blir din rabatt. Dette tilbudet gjelder dersom dette blir rimeligere enn NAFs egne rabatter på brille.
Det finnes mange gode grunner til å velge kontaktlinser. Det gir en stor frihet og synskomfort i en aktiv hverdag og du får perfekt sidesyn og maksimalt synsfelt uansett vær og forhold. Kjøper du seks måneders forbruk av kontaktlinser får du 10 % rabatt på kontantkjøp, gjelder ikke abonnement.
Synet er den viktigste av kroppens sanser, og skal gi deg sanseinntrykk gjennom et langt liv. Å bruke 30 minutter på en synstest er derfor en smart investering! Som NAF-medlem betaler du kr 460,– (ordinær pris kr 690,–). Undersøkelsen inkluderer et såkalt fundusbilde som er et digitalt bilde av netthinnen. Bildet er viktig for å kunne oppdage sykdommer som høyt blodtrykk og diabetes på et tidlig stadium.

Les mer om Brillelands synstest på deres hjemmesider.

Slik får du rabatten

Du må opplyse om ditt NAF-medlemskap på bestillingstidspunktet eller ved oppmøte til synsprøven, ellers bortfaller retten til NAF-rabatt. Husk å vise gyldig medlemskort! Rabatten gjelder for NAF-medlemmet og de som bor i husstanden (ektefelle/partner samt hjemmeboende barn).

Finn din Brilleland-butikk

Brilleland har 78 butikker ulike steder i Norge. Klikk her for å finne din nærmeste Brilleland-butikk.

Det er viktig med godt syn i trafikken

Dårlig syn kan skape livsfarlige situasjoner i trafikken. Behovet for jevnlige synskontroller og tilpassede synshjelpemidler kan derfor ikke repeteres ofte nok. Som NAF-medlem får du alltid gode tilbud hos Brilleland.