Vinn gavekort fra De Historiske

Bestiller du overnatting hos De Historiske Hotel & Spisesteder i sommer kan du være med å vinne ett av 25 gavekort hvis du bestiller i perioden 18.5.–16.8.2020.

Overnattingen må gjennomføres i perioden 19.6.–1.9.2020.

Slik bestiller du
Rabatten oppnås kun ved onlinebestilling. Skriv «NAF» i feltet kampanjekode for å registrere at du skal ha 10 % NAF-rabatt og være med i trekningen av et gavekort gyldig i et år for en overnatting i dobbeltrom for to personer.

Rabatten samt premiemulighet oppnås kun ved onlinebestilling. Bestillinger som kanselleres er ikke med i trekningen. Vinnere kontaktes direkte av De Historiske Hotel & Spisesteder medio september.

Medlemsfordel

NAF-medlemmer får 10 % rabatt på beste tilgjengelige pris ved ledig kapasitet på overnatting med frokost på romkategorien «Rom og frokost NAF medlemspris - 10% rabatt»
Husk å skrive NAF i feltet «Firma- / Kampanje- / Fordelskode» for å registrere at du skal ha 10 % rabatt. Du må bestille online. NB! Hvis bestillingssiden sier «En oppgitt kode er ugyldig» er det ikke flere rom igjen til medlemsrabatt.
Bestill overnatting her

Rabatt på utvalgte kortferier

De Historiske tilbyr  også 10 % rabatt på tre kortferier med tema Nasjonale turistveger.
Les mer og bestill kortferie

Rabatt også på historiske spisesteder!

Gjennom vårt samarbeid med De historiske Hotel & Spisesteder tilbys du rabatt for to personer på samtlige.
Mer om de historiske spisesteder

For å bli medlem i organisasjonen De Historiske Hotel & Spisesteder kreves det et bevisst forhold til vertskapsrollen der historiefortelling danner rammen for opplevelsene innen overnatting og gastronomi.