Bestill tidlig-rabatt hos DFDS

Ta sjøveien til København og Danmark neste år! Bestiller du i perioden 10.12.–30. april 2020 får du nå med deg bilen/MC-en/tråsykkelen for kr 0,– og du får 25 % rabatt på lugar.

Gjelder reiser i hele 2020. Gjelder bil maks. 1,85 m høy og 5 m lang.

Bestill reise

Er du klar for nye reiseeventyr?

Du som er NAF-medlem får 10 % rabatt på strekningen Oslo–København hos DFDS. Rabatten gjelder for transportreiser på både lugar og bil. Start ferien om bord og våkn uthvilt opp neste morgen etter en begivenhetsrik sjøreise!

Frister det med et avbrekk fra hverdagen? Du får også 10 % rabatt på MiniCruise til København – da får du to kvelder om bord og nesten 7 timer i land.

På DFDS’ restaurant «Sjø» får du servert skandinavisk gourmetmat. Restauranten har fått god omtale i blant annet «Robinson og Fredag», som skriver matspalten til Dagbladet.

DFDS er det eneste rederiet som seiler mellom Oslo og København. Som NAF-medlem får du 10 % rabatt på denne strekningen hos DFDS.

Rabatten gjelder for transportreiser på alle lugartyper, alle avganger, og for bilplass. Unn deg et avbrekk fra kjøreturen og våkn opp uthvilt neste morgen etter et begivenhetsrikt opphold om bord!

Husk at du også får rabatt på alle lugartyper ved bestilling av et KøbenhavnCruise – en liten miniferie fra hverdagen med nesten sju timer i land i København. Et cruise gir deg tid til hygge, nyte god mat og drikke – og kanskje litt shopping?

Bestill ordinær transportreise eller KøbenhavnCruise her!

Dine helårsrabatter hos DFDS

  • 10 % rabatt på ordinær transportreise Oslo–København hele året på alle lugartyper og bil
  • 10 % rabatt på ordinært KøbenhavnCruise hele året på alle lugartyper
  • 10 % rabatt på ordinær transportreise Amsterdam–Newcastle

Slik bestiller du din reise med helårsrabatt hos DFDS
Bestillingen kan gjøres online på dfds.no/kampanje/naf eller
kontakt DFDS’ kundesenter på telefon 21 62 10 00 eller via e-post kundeservice@dfds.com.

NB! Ved bestilling via DFDS’ kundesenter tilkommer administrasjonsgebyr på kr 125,–. Ved nettbestilling er administrasjonsgebyret kr 28,–.

HUSK å oppgi ditt NAF-medlemsnummer.

(Oppdatert des 2019)