Hvorfor bli NAF-medlem?

  • Vårt medlemskap gjelder uansett om du kjører elbil, plug-in hybrid, hybrid, bensin eller dieselbil.
  • Vi hjelper deg uansett årsak, slik som utforkjøring, punktering, startvansker, om du kjører tom for strøm eller drivstoff.
  • Medlemskapet er personlig, som betyr at det du får hjelp, uansett om du kjører egen bil, leiebil, benytter deg av bilkollektiv, eller sitter på med andre.
  • 4 assistanser uten egenandel. Egenandel kr 500 fra og med 5. assistanse. Gjelder kjøretøy med tillatt totalvekt under 5 tonn – uansett hvilken type drivstoff du kjører med.
  • Nøkkelforsikring - ny nøkkel ved skadet eller mistet nøkkel (kr. 1000,- i egenandel).
  • NAF Ladebrikke tilsendt kostnadsfritt.
  • Egenandelsforsikring for leiebil er inkludert.
  • Utenfor Norden får du leiebil i inntil 30 dager for å fullføre ferien.
  • Som Nordens største interesseorganisasjon jobber vi og våre frivillige for en bedre hverdagsreise for deg.
  • Veihjelpen gjelder på hjemmeadresse, i Norge og hele Europa på vei som er åpen for alminnelig ferdsel eller i umiddelbar tilknytning til slik vei.

Spar tusenvis av kroner på fordelsprogrammet

Du sparer raskt inn tusenlapper med våre rabatter på f.eks. EU-kontroll og NAF-tester, drivstoff, dekk, bilrekvisita, reise, overnatting, leiebil og spisesteder.

Har du elbil får du også rabatt på lading og hjemmeladestasjoner. Du kan få NAFs ladebrikke tilsendt og rådgivning av vår ladeekspert. 

Ofte stilte spørsmål

Priser for flere personer:
2 personer 2070,-
3 personer 2820,-
4 personer 3570,-
5 personer 4320,-

Hvert hustandsmedlem får et eget medlemskort med tilgang til veihjelp, juridisk hjelp og alle øvrige fordeler.

Det er avhengig av hvor mange kjøretøy dere bruker. Har husstanden kun ett kjøretøy, og dere bruker kun dette holder det at én av dere er NAF-medlem med veihjelp. Dere vil da være dekket når du eller ektefellen/partneren bruker kjøretøyet. Skulle den av dere som ikke er NAF-medlem kjøre eller være passasjer i et annet kjøretøy, eksempelvis leiebil, vil vedkommende ikke være dekket.
For at alle i husstanden skal være dekket, må man tegne medlemskap med veihjelp for alle i husstanden.
Vi tilbyr god rabatt når man legger til husstandsmedlemmer. Årsaken til at den enkelte må ha medlemskap er at medlemskapet er personlig og følger deg og ikke bilen. Det betyr at du får hjelp uansett om du kjører egen eller andres bil og til og med når du er passasjer.
Ønsker du også veihjelp på lett og tung MC kan du legge til et NAF MC medlemskap til kun kr 210 for 12 mnd. MC-medlemskap kan kun legges til om du allerede er medlem. Les mer om NAF MC-medlemskap her.
Veihjelp til bobil med tillatt totalvekt fra 5 til 7,5 tonn. Egenandel kr 500.
Er du under 21 år, medlem i Norges Handikapforbund eller mer enn 50 % ufør – ring 08505 for rabattert medlemskap.