Gassgrill: Cobb Premier

Denne bordgrillen er liten og praktisk, og har en rekke tilbehør som gjør den veldig allsidig.


Bruk en gassgrill som Cobb Premier til å steke pizza på tur
Bruk en gassgrill som Cobb Premier til å steke pizza på tur. © NAF

Gassgrill fra Cobb Premier

Produkt: Cobb premier gassgrill med grillplate
Pris: 2 518 kr
Kan kjøpes hos: www.maxfritid.no

«

Vi erfarte at vi brukte flere av de ulike stekeplatene under matlagingen og benyttet også pannene som serveringsfat. Slik sparer du også oppvask.

Praktisk og allsidig bordgrill

Cobb-grillen har vært en favoritt på campingplassen lenge, og vi forsto raskt hvorfor.

Denne bordgrillen skal du kunne grille, steke, bake, wokke og røyke mat på. Den skal gi 300 grader steketemperatur, men skal være helt kald å ta på utvendig – når du lager mat. Selve grillen veier totalt 4 kilo og produsenten lover at grillingen er røykfri.

Vi har hatt med grillen på flere turer og virkelig kost oss med matlagingen. Vi har laget quesadilla, pannekaker, bacon og eggerøre på teflon-panna. Vi har også grillet grillspyd på grillristen, laget ostesmørbrød og stekt pizza på pizzasteinen.

Vi erfarte at vi brukte flere av de ulike stekeplatene under matlagingen og benyttet også pannene som serveringsfat. Slikt gjør at du også sparer oppvask.

Vi har testet teflonpanne, som vel er av de dyreste tilbehørene (pris: 535 kr) og pizzastein (pris: 270 kr). Pizzasteinen må brukes i kombinasjon med stekerist (pris 223 kr)

Barnevennlig grill

Grillen tar ikke mye plass, så vi har fint fått den med oss i bilens bagasjerom. Vi opplever at den absolutt ikke bare er forbeholdt bobil eller campervan. Det finnes også en veske til grillen, som gjør at du lettere pakker den bort og bærer den med deg.

Som nevnt innledningsvis er grillen kald utvendig, selv under matlaging. Det betyr at grillen er veldig barnevennlig. Du kan flytte på den mens du lager mat, men også sette grillen til side når du er ferdig med matlagingen.

Den kommer i flere løsninger, og vi har valgt å teste gassversjonen. Sverger du til kull, kan du også få denne som kulldrevet versjon.

Dette produktet ble testet våren 2021.

Publisert: 23. juni 2021

Sist oppdatert: 30. november 2023

Anette Berve,

Les også


Fant du det du lette etter?