Maxus Mifa 9

Maxus utvider elbilsortementet sitt med noe så sjeldent som en luksuriøs flerbruks-bil. Mifa 9 kan leveres med opp til 8 seter og seiler opp som et godt alternativ for de med ekstra stor familie eller de som vil ha god plass i taxien sin.

Foto: Maxus

Startpris

Ikke oppgitt

Rekkevidde

Ikke oppgitt

Forbruk / 100 km

Ikke oppgitt

Drivhjul

Ikke oppgitt

Egenvekt uten fører

Ikke oppgitt

Bagasjerom

Ikke oppgitt

Nyttelast

Ikke oppgitt

Tilhengervekt

Utilgjengelig

Maxus Mifa 9 er den første modellen som er bygget på Maxus sin nye MIFA-plattform og her har den kinesiske bilprodusenten ikke spart på kruttet. MIFA 9 er en stor familiebil på syv eller åtte seter eller en toseters varebil - alt ettersom ditt behov. Med en lengde på 5,2 meter er det ingen tvil om at dette er en bil med veldig god plass.

Bilen leveres med en batterikapasitet på 90 kWt, noe som gir en rekkevidde på 440 kilometer etter WLTP-standarden. Designet av Mifa 9 har et futuristisk uttrykk og Maxus har lagt mye fokus på at bilen skal holde høy teknologisk standard. En rekke integrerte skjermer rundt i bilen, massasjefunksjon på setene og tilbakelente, individuelle seter med justerbare beinstøtter sørger for å gi en luksuriøs følelse som få andre flerbruksbiler kan tilby i dagens marked.

Bilens sikkerhet

Sikkerhetsrangering i kollisjonstest (2022)

5/5

Voksne

93% beskyttelse i kollisjon

Barn

89% beskyttelse i kollisjon

Fotgjenger

73% beskyttelse i kollisjon

Sikkerhetssystemer

Ga 83% økt beskyttelse

Testen er levert av Euro NCAP

Lignende modeller